Lili bárónő: két előadást is tartanak a nagy érdeklődés miatt

Lili bárónő: két előadást is tartanak a nagy érdeklődés miatt
Az Operetta Amatőr Színjátszó Egyesület előadásában tekinthető meg Huszka Jenő és Martos Ferenc egyik legsikeresebb operettje, a Lili bárónő. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem csak szombaton, hanem vasárnap is tartanak egy előadást.

 A Tamási Művelődési Központ ad otthont az Operetta Amatőr Színjátszó Egyesület előadásában látható három felvonásos operettnek január 19-én, 17 órai kezdettel. – A Fegyveresi Anikó rendezésében készült darabra már múlt hét közepén elfogyott az összes jegy – tudtuk meg Berkesné Imre Erikától, a Tamási Művelődési Központ munkatársától. – Mivel még mindig sokan érdeklődtek, és szerettek volna jegyet váltani az előadásra, az egyesület úgy döntött, hogy vasárnap, tehát 2013. január 20-án is tart egy előadást, szintén 17 órai kezdéssel.

A nagyszerű slágerekkel dúsított operettben mindenki akar valakit – mindenki mást és mégis ugyanazt. A fiatal Illésházy gróf adósságát megörökölve épp távozni készül kastélyából, amikor az új tulajdonos váratlanul megérkezik lányával, Lili bárónővel, akik összetévesztik őt a komornyikkal. A gróf nem tisztázza a félreértést, mert első pillantásra szerelemre lobban a lány iránt. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy megjelenik Illésházy régi szerelme, Clarisse, a színésznő is, hogy visszahódítsa régi szerelmét… a hihetetlen történetben a nézőknek szenvedélyben és komikumban egyaránt részük lehet.

Jegyek kaphatók a Tamási Művelődési Központban 1500 forintért, vagy élhetnek a csoportos belépő lehetőségével is, amely 5 főtől 1300 forintért vásárolható meg..
SZUPERINFO.HU