Luxus Vivi agysebésznek készült

Akt.:
Luxus Vivi agysebésznek készült
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Noha sportolóként ismerhetik a rajongói, Luxus Vivi eredetileg inkább lett volna agy- vagy szívsebész.

„Igazából én agysebész vagy szívsebész szerettem volna lenni, de mivel az atlétikában igazán sikeres voltam, ezért maradtam azon a pályán” – írta az Instagram-oldalán Vasvári Vivien.

A sportot választotta

– Nem tudom, honnan jött a gondolat, nekem valahogy kisgyerekként annyira evidens volt, hogy olyan szakmát szeretnék, amiben segíthetek másokon – ezt már a Borsnak mesélte Vivi.

– Otthon sokat játszottam a saját tárgyaimmal, eszközeimmel, legtöbbször orvososat. Tízéves koromban azonban bejött az életembe a sport, és végül ebben találtam meg a számításaimat. Remélem, a kislányom, Ariana is komolyabban elkezd érdeklődni a sportolás iránt, egyelőre a csajosabb dolgok kötik le, mint a sminkek és ruhák, meg persze a kistesója, Edward.

KM


Vasvári Vivien és kisfia, Edward
Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivien kisfia is elkezdett beszélni: kimondta az első szavát. Pár nappal ezelőtt hatalmas boldogságban lehetett része Vasvári Viviennek és férjének: a család legifjabb, 9 hónapos tagja is elkezdett beszélni. Vivien a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a csodála...

Budapest, Nyíregyháza - Nem, nem a szokásos felrobbant a net variációja akar itt lenni az összeomlott a net, tessék szó szerint érteni: Vasvári Vivi ugyanis nemrég gardróbvásárt hirdetett, de annyian érdeklődtek, hogy két napra használhatatlanná vált az online vásárlási felület. Vivi az Instáján ....
SZUPERINFO.HU