Luxus Vivi nemet mondott az Ázsia Expresszre, de miért?

Nem lehet tudni, miért nem szeretne szerepelni a szőkeség
Nem lehet tudni, miért nem szeretne szerepelni a szőkeség
Budapest, Nyíregyháza – Visszautasította a szereplését egy televíziós műsorban Vasvári Vivien.

Vasvári Vivien sokak számára ismerős lehet, ugyanis országos hírnevet szerzett a Feleségek luxuskivitelben című műsorral. Azt már kevesen tudják róla, hogy a valóságshow-szerepek mellett modellkedett, üzlet­asszony, többszörös országos bajnok és magyar válogatott síkfutó is.

Műsorból műsorba

A nyíregyházi születésű Viviennek annyira megtetszett a televíziózás, hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsor után nem sokkal később eleget tettek a Nyerő páros valóságshow-szerepnek is, ahonnan abszolút elsőkként távoztak. Vasvári Vivien sírva fakadt, amikor kiderült az eredmény, s mint mondta, három prioritás lebegett a szemük előtt a vetélkedő alatt: a jó hangulat, hogy önmagukat adják a nézőknek és ne ők legyenek az első kiesők.

Vivien több alkalommal feltűnt Sebestyén Balázs Gyertek át! című vetélkedőjében is, épp ezért volt érthetetlen, miért nem vállalta el a szereplést az Ázsia Expressz kalandshow-ban. Az egyik követőjében merült fel a kérdést, amire a celeb csak ennyit válaszolt: „Hívtak bennünket, de végül nem mentünk. Majd legközelebb!”. A rajongók egyébként helyeselték a szőkeség döntését. Számos hozzászólás született Vivien hivatalos Facebook-oldalán arról, miszerint követői értékelik, hogy inkább családja és gyerekei mellett marad a tévés szereplés helyett.

 

KM.
SZUPERINFO.HU