Már az interneten is vásárolhatunk használt traktorokat

Már az interneten is vásárolhatunk használt traktorokat
Használt mezőgépjárműveket, mezőgazdasági gépeket, haszongépjárműveket vagy éppen erdészeti gépeket és építőipari gépeket szinte sehol nem tudunk vásárolni az interneten magyar nyelven.

Az online aukciós portálok tematikus kategóriái pedig konganak az ürességtől. Így azok számára akik például használt traktorokat keresnek, nem sok lehetőségük volt, hogy a hazai interneten nézelődjenek, csupán a specifikus telepeket és a megfelelő magazinok apróhirdetéseit tudták bújni, ha éppen nem egy ismerős traktorát vásárolták meg horror áron, kétes állapotban.

A mascus.hu azonban elhozta Magyarországra is a használt eszközök aukciójának lehetőségét, így már a használt traktorok között is böngészhetünk kedvünkre. A portálon ugyanis több mint 16.150 traktor közül válogathatunk és naponta kerülnek fel újabb járművek a kínálatba. Az aukciós portálon forgalmazott mezőgazdasági gépek nem csak Magyarországról, hanem több más országból is beszerezhetőek, így egészen biztos, hogy a legjobb áron fogunk hozzá jutni a kiszemelt gépekhez, hiszen csak annyit kell fizetnünk érte, amennyit az nekünk megér.

A legjobb traktor márkák közül válogathatunk!

A Mascus portálon megtalálható minden nevesebb és kevésbé ismert traktor márka is, így biztosan minden munkálatra, megtaláljuk a speciális használt traktort. A portálon a legnépszerűbb kategóriákban több ezer használt traktor várja ajánlatunkat olyan nagy márkák közül is mint a John Deere, a New Holland, a Massey Ferguson, a Case IH, a CLAAS, a Fendt, a Ford vagy éppen a Deutz-Fahr. A különböző traktorok Európából, Amerikából, Ázsiából és Afrikából is beszerezhetőek a hibástól az újszerű állapotig, minden változatban.

Így licitálhatunk használt traktorra

Ahhoz, hogy használt traktort tudjunk vásárolni a mascus.hu oldalon, egy gyors regisztrációra lesz szükségünk, amelyet egy aktiválási folyamat is követ. A véglegesített felhasználók aztán a Mezőgazdasági gépek menüpont alatt találják meg a Traktorok listáját. Itt lehetőségünk van szűrni márkák szerint, ár szerint, gyártási év alapján vagy éppen kontinens, illetve ország szerint is.

Ha szeretnénk, akkor csak a fényképes vagy csak a 24 órája feltöltött, legújabb hirdetéseket listázza a rendszer és mi pár kattintással leadhatjuk rá az érvényes ajánlatunkat. Az egyes járművek adatlapján további információkat, leírásokat, technikai adatokat és képeket is találunk, hogy biztosan a legjobb használt traktort választhassuk ki a kínálatból.

Már Magyarországról, magyar nyelven is licitálhatunk használt traktorokra!

A Mascus portál méltán az egyik legnépszerűbb használt nehéz gépekkel és mezőgazdasági járművekkel foglalkozó portál a világon, hiszen havonta közel három és fél millió látogató böngészi oldalait. A portál már 38 nyelven érhető el és 33 országban képviselteti magát.

Köztük magyar nyelven, Magyarországon is. Több hazai kereskedő is kínálja használt traktorait, így a szállítás vagy egyéb díj sem bonyolítja tovább a vásárlást. Az érdeklődőket egy több, mint 100.000 anyagból álló műszaki leírásokat tartalmazó adatbázis is segíti eligazodni a járművek világában, hogy könnyebben meghozhassák a döntéseiket!

– PR cikk –.
SZUPERINFO.HU