Marad a szakmai stáb a DEAC hokicsapatánál

Marad a szakmai stáb a DEAC hokicsapatánál
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Kecskeméti Áron másodedzővel szerződést hosszabbított az egyetemi klubnál.

A klubvezetők továbbra is bizalmat szavaztak a másodedzőként, kapusedzőként és videoelemzőként is eredményesen dolgozó Kecskemétinek.

David Musial vezetőedző után újabb egy évvel toldották meg Kecskeméti Áron szezon végén lejáró kontraktusát is, így a 2019/2020-as évad végéig marad a csapat mellett a tengerentúli tapasztalatokkal is felvértezett fiatal szakember.

Nincsenek már kérdőjelek

„Amikor augusztusban a DEAC-hoz érkeztem, még volt azért néhány kérdőjel. Nem tudtam, mi fog itt rám várni. Aztán megismertem az ittenieket, a klubban dolgozókat, a csapatot és nem utolsósorban a vezetőedzőt, és rájöttem, hogy nagyon jó helyre kerültem. Olyan emberek közé, akik mind azért dolgoznak, hogy ez a klub előrébb jusson. Jól érzem tehát magam ebben a csapatban, és élvezem a közös munkát, legfőképpen ezért döntöttem a maradás mellett. Az, hogy sikeresnek mondatom a csapatot, hogy nekünk most lehetőségünk van valamit nagyot alkotni, az nagyon sok ember közös, hatékony munkájának köszönhető” – részletezte a 26 éves szakember.

Az együttes idén várakozásokon felül teljesített, ötödikként bejutott a középszakasz felsőházába, így talán nem meglepő, hogy a 2019/2020-as Erste Liga-sorozatnak változatlan szakmai stábbal vág neki a DEAC.

HBN.
SZUPERINFO.HU