Március 15.

Hamarosan közeleg Nemzeti Ünnepünk dátuma, március 15.-e. Az 1848-as forradalom és szabadságharc 165. évfordulója alkalmából a Balaton déli partján számos városban tartanak megemlékezést: Siófok: A nemzeti ünnep helyszíne március 15-én a város Fő tere és a Március 15.

park, ahol 10 órától térzene, a Beszédes József Általános Iskola Speciális Tagozat és Módszertani Központ ünnepi műsora és koszorúzás látható, majd este 19 órakor fáklyás felvonulás indul.

Balatonföldvár:
Március 15-én 10 órakor a Bajor Gizi Közösségi Házban kezdődik a városi ünnepi megemlékezés, melyen műsort ad a Gróf Széchényi Imre Általános Iskola és az Ifjúsági Fúvószenekar.

Balatonszárszó:
Március 15-én 10 órakor a Művelődési Házban Szabadnak születtél címmel ünnepi műsort adnak a József Attila Általános Iskola tanulói és fellépnek a Szárszó Néptáncegyüttes férfitáncosai.

Balatonszemes:
Március 14-én 18 órakor a Latinovits Zoltán Művelődési Házban tartanak ünnepséget. A műsort előadja: a Reich Károly Általános Iskola 8. osztálya és az iskola énekkara.

Balatonlelle:
Március 14-én 17 órakor kezdődik az ünnepi megemlékezés és koszorúzás a Hősi emlékműnél, a Béke parkban, amit kulturális emlékműsor követ a művelődési házban.

Balatonboglár:
Március 15-én 17 órakor a Művelődési Házban Kossuth Vacsora című estet rendez a Szelence Senior Tánccsoport. Az ünnepi műsoron fellépnek: a Balaton Vox, a Szelence Gyermekcsoport, a Szelence Senior és egy meglepetésvendég is. Este pedig Kossuth Nóta és Táncház kezdődik, majd a Kossuth Vacsorát hajnalig tartó mulatság követi..
SZUPERINFO.HU