Medgyesi Fruzsina 2., Tóth Ivett 3. a Négy nemzet műkorcsolya-bajnokságon

  17 dec 2017

Budapest, Kassa – Medgyesi Fruzsina második, Tóth Ivett harmadik helyen zárt a kassai Négy nemzet műkorcsolya-bajnokságon.
Előbbi a második, utóbbi a negyedik pozíciót foglalta el a pénteki rövidprogramot követően, a szombati kűrben pedig Tóth a második, Medgyesi a harmadik legjobb pontszámot kapta.
Az még nem dőlt el, melyik magyar műkorcsolyázó indulhat februárban a phjongcshangi téli olimpián, erről a januári, moszkvai Eb alapján születik döntés. Amennyiben a kvótát megszerző Tóth Ivett jól teljesít, akkor ő indulhat, ha viszont nagyon szoros lesz a verseny közte és Medgyesi Fruzsina között, akkor a kontinensviadal után lesz még egy válogatóversenyük.
A férfiaknál a viadal honlapjának eredményközlése szerint Maszljanko Alexander 7., Borovoj Alexander a 12., Böröcz Máté pedig a 13. helyen zárt, miután a kűrben a 7., 13. és 15. pontszámot szerezték meg.
A jégtáncosok szombati versenyét a második helyen várta a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám magyar kettős, és mivel a kűrre is a második legjobb pontszámot kapta a duó, így megtartotta pozícióját.
– MTI –