Megérkezett a foci-vb hivatalos dala!

Akt.:
Megérkezett a foci-vb hivatalos dala!
© Forrás: fifa.com
Budapest – A torna kezdete előtt húsz nappal mutatták be a Live It Up című számot. A dalnak magyar vonatkozása is van: az éppen itt forgató Will Smith miatt Budapesten vették fel.

A Live It Up-ban a 49 éves Smith mellett Nicky Jam és az albán énekesnő, Era Istrefi is közreműködött, producere pedig az amerikai Thomas Wesley Pentz, ismertebb nevén Diplo – írja a Nemzeti Sport Online.

„Megtiszteltetés, hogy dolgozhattam a 2018-as világbajnokság dalán. Ez a torna összehozza az embereket a világ minden tájáról, hogy együtt szurkoljanak, élvezzék a futballt és a varázslatos hangulatot.

Reméljük, a dalt hallva az egész világ táncra perdül”

– idézi a fifa.com Will Smith-t.

Neked bejön a Live It Up?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Forrás: Nemzeti Sport Online


Radja Nainggolan
Budapest/Brüsszel - A belga labdarúgó-válogatott szurkolói aláírásgyűjtést indítottak annak érdekében, hogy a 28 fős bő világbajnoki keretből kihagyott Radja Nainggolan bekerülhessen a csapatba. "Belgiumnak szüksége van Radjára az oroszországi világbajnokságon! Ő a csapat egyik legjobb és legfont...

A brazil védő az utolsó pillanatban lemarad a tornáról
Párizs - Az országos sportnapilap online kiadása emlékeztet rá, hogy Dani Alves, a PSG brazil jobbhátvédje súlyos térdsérülést szenvedett csapata kupadöntőjén, emiatt pedig lemarad a világbajnokságról. A 35 esztendős védő kezdőként lépett pályára a harmad­osztályú Les Herbiers ellen 2–0-ra megnye....
SZUPERINFO.HU