Megnyílt a Tabi Vásár

Megnyílt a Tabi Vásár
A héten újra megnyitott a Tabi Vásár, amellyel megkezdődött a 2013-as vásári szezon a településen. Ezt követően minden hónap első szerdáján megrendezik a népszerű eseményt a Tab-Zalai csomópontnál, a Vásártéren.

A hatalmas, füves területet már első alkalommal rengeteg különböző árus népesítette be, akik felállított standjaiknál kínálják majd minden hónap elején színes portékáikat. A helyiek már jól ismerik és szeretik a Tabi Vásárt, mely már évek óta népszerű szokássá vált mind az árusok, mind a lakók számára. Számos, a városba érkező turista is gyakran látogat el ide, ahol széles kínálat található meg egyetlen területen. Sokan keresik fel a helyet a vásári forgatag különleges hangulata miatt is. Ezek az alkalmak kiváló lehetőséget adnak arra, hogy a Vásártéren nézelődők tegyenek egy sétát is a városban a szép tavaszi időben. Ilyenkor általában többen keresik fel a helyi, jól felszerelt üzleteket is.
A havonta szerdánként tartott Tabi Vásár kínálatában ruhaneműk széles választéka, háztartási felszerelések, népszerű kerti és otthoni kiegészítők és barkácsáru is szerepel. Mindezek mellett pedig a vásár igazi hangulatát a különböző kolbászsütők és a helyben készült ételek adják. .
SZUPERINFO.HU