Megrövidítették a bazárt: milliókat nyert párjával a hajdú-bihari Dóri

Dóri és Laci taktikája sikeresnek bizonyult
Dóri és Laci taktikája sikeresnek bizonyult - © Fotó: TV2
Budapest – Nem mertek tovább kockáztatni, megálltak a hetedik kérdés után.

A Bezár a bazár!, a TV2 megújult gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.

A játékospárok egyike a kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők, egyszer kérdést, egyszer pedig helyet cserélhetnek.

A csütörtök esti adás utolsó játékosai, Dóri és Laci egy jó ideje már a fővárosban élnek, de a páros női tagja Hajdú-Bihar megye szülötte. Laci Tillával ment le a bazár ajtajához, Dóri pedig kvízkirálynőként állt fel a pódiumra Majkával szemben. A fiatal értékesítőfiúnak taktikája volt, méghozzá azt tervezte, hogy először közelről keresgéli az értékes tárgyakat, később pedig messzebbre fut.

Dóri nagyon izgult, de a műsorvezető oldotta a hangulatot, így az első kérdés után a lámpaláz is alábbhagyott. A milliós nyeremények közül az autót akarták megnyerni, így a futás mellett a biciklizés is főszerepet kapott. A nagy nyereményekért mindig teperni kell, vagyis tekerni, mivel Laci feladata volt, hogy addig hajtsa az áramfejlesztőt, amíg mind a tíz izzó világítani kezd.

Elértek a hetedik kérdésig, amikor már az autó volt a tét, és egy lámpát kellett „felvillanyozni”. Pattanásig feszültek az idegek, amikor Laci a kocsiért küzdött a bazárban. Azonban nem hiába, ugyanis kitolta a négykerekűt, de még arra is volt ideje, hogy felkapjon pár dobozt. A pár így több mint öt és fél millió forinttal rövidítette meg a bazárt.

ND


Budapest - Debrecenben szerzett gyakorlatot a híradós. A napokban tért vissza a TV2-höz, és csatlakozott a híradósok családjához Szebeni István, aki a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola testnevelő szakán végzett 18 évvel ezelőtt. Televíziós pályáját a Debrecen Televíziónál k...

Megyeri Csilla mostanában Sebestyén Balázs műsorában látható
Budapest - Fontos számára, hogy hiteles legyen a követői szemében. A debreceni Megyeri Csilla újonnan az RTL Klub műsoraiban tűnik fel. Sebestyén Balázs nagy sikerű, már ötödik évadánál járó Gyertek át! című csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsorában már két alkalommal is feltűnt Csilla. C....
SZUPERINFO.HU