Bezárás helyett újdonságok a Mészáros Vendéglőben!

Akt.:
Bezárás helyett újdonságok a Mészáros Vendéglőben!
   Új szolgáltatás az étkeztetésben: díjmentes menükiszállítás Karcag népszerű éttermében!

20 éve nyitotta meg kapuit a karcagi Mészáros Vendéglő. Régen is, most is családi vállalkozásként működik. Az étteremben mindig is alapkövetelmény volt a vendég udvarias kiszolgálása, az étel házias ízvilága. A birkapörkölt, mint Karcag tájjellegű étele mindig szerepelt az étlapon, mint ahogy a magyaros konyha számos fogása is.

A nehéz gazdasági helyzet azonban hozott pár változást a vendéglő életében. A 2012-es év vége felé szárnyra kaptak a hírek, hogy a Mészáros Vendéglőt eladják, kiadják… Hogy végére járjunk a dolognak, felkerestük a vendéglő üzemeltetőjét, Major Pétert és feleségét.

– Valóban voltak nehézségek az elmúlt év során – mondja az étterem vezetője. – A legnagyobb problémát az ingázás okozta. A család egy része vidéken, a másik része helyben – ami egyenként is teljes embert kíván. A lakóhelyünkön is voltak további terveink, ami végül, egyéb okok miatt nem valósult meg. A kölcsönösen jó kapcsolat – a tulajdonos és a bérlő között – viszont továbbra is lehetőséget ad arra, hogy a Mészáros Vendéglő mind színvonalában, mind jó hírében továbbra is a lakosság szolgálatára álljon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb szolgáltatásuk, hogy Karcag területén a menükiszállítás díjmentes.

A vendéglő tehát továbbra is várja kedves vendégeit, akár egy jó ebéd elfogyasztására, akár családi-baráti rendezvények lebonyolítására.

Jól dönt, aki a Mészáros Vendéglőt választja!

Mészáros Vendéglő • Karcag, Madarasi út 63. • Telefon: 06(20)5933-142

(PR-cikk).
SZUPERINFO.HU