Megtalálni az igazit

Megtalálni az igazit
Jegyespárnak már csak az esküvői helyszínt illetően kell megtalálnia az igazit. Ebben igyekszik segítségre lenni kínálatával a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum. A Festetics-kastély rendezvényközpontja idén gazdagítja a házasulandóknak kínált szolgáltatásait.

Esküvőszervezéssel bővül a paletta: igény szerint, partneri köreikkel a ruhakiválasztástól a lakodalom teljes körű lebonyolításáig mindenről gondoskodnak. Ezekkel a lehetőségekkel az elmúlt hét végén nyílt napon ismerkedhettek az érdeklődők.
– A bemutatónkkal most magunknak teremtünk alkalmat arra, hogy megszólíthassuk a házasulandókat – mondta a program háziasszonyaként Mezőfi Agáta. – Igyekszünk megmutatni mindazt, amivel megismerkedve nyugodt szívvel dönthetnek a fiatalok, hogy ránk bízzák életük nagy napjának megrendezését.
A részletekről Dufner Anasztázia esküvőszervezőtől tájékozódhattak az érdeklődők. A boldogító igent kimondhatják a házasulandók a fehér vagy a velencei tükörteremben, de akár a parkban is. A lakodalmi vendéglátáshoz az ízlésigény szerint díszített báltermek állnak rendelkezésre, ahol 150 fős násznép is asztalhoz ülhet. A látogatók arról is hallhattak, hogy a kastély a minőséget együtt kínálja a megfizethetőséggel, áraik harmonizálnak a város más nívós vendéglátó helyein szokásosakkal.
H. Á..
SZUPERINFO.HU