Mérlegen az OFKSE utánpótlás

Mérlegen az OFKSE utánpótlás
Téli pihenőjüket töltik az orosházi kézilabda csapatok, ahogy a felnőttek, úgy az utánpótlás korosztályok is. Így a szezon közepén az OFKSE utánpótlás vezetőjét, Goór Róbertet kérdeztük a serülő, ifjúsági, és junior csapat eddigi szerepléséről.

 

A serdülő csapatról a szakember elmondta, hogy jelenleg igen bő kerettel dolgoznak, a megfelelő csapatot keresik, a legfontosabb cél pedig, hogy a leendő ifjúsági csapat számára letegyék a megfelelő alapokat. A szezon előtti célkitűzés a felsőházi rájátszásba való kerülés volt. Jelenleg az 5. helyen állnak a bajnokságban, Goór Róbert szerint sok munka vár még rájuk a céljaik eléréséhez, de bíznak a sikerben.

 

Az ifjúsági csapat eddig szezonja felemásra sikerült, mert sok sérülés hátráltatta őket. Azonban jobb, és egységesebb csapat képét alkották a fiúk a pályán, és azon kívül is. A bajnokság előtt a vezetés a középmezőnyt tűzte ki elvárásul a csapatnak, amit eddig tartanak is, mert a 7. helyen állnak.

 

A junior csapatnál előzetesen a dobogóra kerülés volt a követelmény. Ettől nem állnak messze, ugyanis jelenleg ötödikek, két csapattal holtversenyben. A csapat szelleme, és közössége hozta a várt eredményt, amit az is mutat, hogy a felkeltették a közönség érdeklődését, szimpatikussá váltak számukra. Fő céljuk, hogy minél jobb közösség alakuljon ki, jó színt hozzanak az orosházi utánpótlásba, és a játékosok induljanak el a profivá válás útján, a pályán, és azon kívül is. – zárta gondolatait Goór Róbert.

 .
SZUPERINFO.HU