Mi kell a nőnek? 3. rész

Mi kell a nőnek? 3. rész
Az igazi nő szereti a tiszta helyzeteket, mert így tud alkalmazkodni a körülményekhez. Azt viszont rosszul tűri, ha hülyének nézik, pláne a hazugságot.

 

Ha egy nővel eljátszod, hogy komoly kapcsolatra vágysz, miközben csak az a célod, hogy ágyba vidd, részben hamarabb rájön, mint gondolnád, részben pedig megalázod, mert nem tekinted partnernek, hanem csak használati tárgynak. Ám ha időben közlöd vele, hogy „csak szex és más semmi”, van választási lehetősége, és az esetek többségében igen lesz a válasz a keringőre, és mivel őszinte voltál, a legjobb élményben fog részesíteni.

 

Tehát eljutunk lassan oda, hogy a nő azt szereti, ha nőnek és felnőttnek nézik, kezelik és viselik, mert ekkor fogja a férfit férfiként kezelni és tisztelni. 

 

 

Az igazi nő nem féltékeny, hanem féltő, és ugyanezt várja el a férfitől viszont.  Ez a nő nem kotorászik a pasija telefonjában, nem kérdezi meg minden telefonhívásnál, hogy ki volt az és mit akart? Nem olvassa el a párja emailjeit, nem ellenőrzi, nem gyanakodik, nem kombinál. Az igazi nő csak figyel, zsigerből, és nagyon jó a szimata.  Amikor pedig olykor  a lebukás veszélye fenyegeti a sapiját, nagyvonalúan ránt egyet a vállán, mert ő azt is tudja, hogy minek van jelentősége, és minek nincs. Ám ha netán egyszer ez a nő lépne félre, a pasija sosem fogja megsejti, pláne megtudni. 

 

Apró kényeztetések

A nő szereti, ha kényeztetik, persze nem állandóan, mert nem szereti ha elhalmozzák. A spontán dolgok a legjobbak, alkalom szüli a „tolvajt”.  Az utcáról csent szál virág, egy szelet mogyorós csoki, vagy néhány szelet finom süti a kedvenc cukrászdából,  egy két perces hátmasszázs főzés közben a konyhában.  Ha mi nők észre vesszük, meglátjuk, érezzük a szándékot a férfiban, pedig lehet, hogy csak a szemetet vitte le, és megterített a vacsorához,  de mindezt úgy, hogy jelen is van a történésekben, akkor a pasinak nyert ügye van, de mi nők ezt biztosan nem mondjuk el neki, csak jó mélyen eltesszük önmagunkba.

 

Nem kell pénz ahhoz, hogy „Csináljunk valamit!”

Egy séta kettesben, és egy jó beszélgetés mélyíti a kapcsolatot, közös programot jelent, ami élmény. Élményekből, közös élményekből pedig sosem elég, de ez nem azt jelenti, hogy egymás szoknyája mellett kell ülni mindig, ellenkezőleg.  A nők szeretnek egyedül lenni.  Mi szeretjük, amikor a pasink jelzi, hogy a péntek estét a haverjaival tölti, mert mi addig mini kozmetikát csinálhatunk a fürdőben, és uborkával az arcunkon, pattogatott kukoricát eszegetve megnézünk egy jó kis csajos filmet, vagy beletemetkezhetünk egy könyvbe.  Mi nők el tudjuk magunkat foglalni, és sosem unatkozunk.

 

Bírjuk a kritikát, és el is várjuk

Bizony, mert ez erősít minket és terel a helyes úton.  Ha nem cseszegetés a pasim véleménye vagy letolása, hanem őszintén és szívből jön, az segít, épít, nem pedig rombol.

 

Dicséret

Erről már korábban tettem említést. Mi dicsérjük a pasikat, mert értékeljük a tetteiket, munkájukat, és tudjuk, hogy fontos a személyiség és a férfiasság megerősítésében, és az önbizalom fenntartásában. Csak kérnénk szépen viszonozni is, mert ettől még inkább nők és szépek leszünk.  Ha a férfi ad valami pluszt, amitől többek lehetünk, megsokszorozva fogjuk viszonozni.

 

Fel tudunk nézni a pasira

Nem a magasságát illetően, hanem a belső értékei, gondolkodása, ötletei, higgadtsága, humora, empátiája, és odaadása miatt. Jó azt érezni, hogy a férfi okos lény, és tanít minket. A nőnek az kell, hogy biztonságban érezze magát a párja mellett, tudja, hogy bármi is történjék, ott lesz mellette és számíthat rá. No, és néha hozhatna egy kávét reggel az ágyba. 🙂

 

Kovács Anett Nóra 

Címkék:


.
SZUPERINFO.HU