Miért is legyen büszke magára!

Miért is legyen büszke magára!
Miért is legyen büszke magára? A fennállásunk óta mindig arra törekszünk, hogy elveinkhez hűek maradjunk, és csak akkor változtassunk rajta, ha abból a vevőink kiszolgálásának a minősége javuljon, hogy egyre szélesebb mosollyal térjenek vissza hozzánk.


Indulásunk óta…!
Indulásunk óta a magyar termék, a magyar gazdák és munkahelyek fontosságát tűztük ki zászlóshajónk árbocára! Hisz alapvető gondolatnak kellene lenni, hogy ha van munka, akkor van fizetés, ha van fizetés, akkor van vásárlás, és ha van vásárlás, akkor szükség van munkahelyekre.
Legyen büszke magára! Hisz azzal, hogy nálunk vásárol, több száz családnak biztosítja munkáját, megélhetését évről évre, ezek a családok pedig az Ön üzletében vagy munkahelyén költik el bevételeiket, és így egymást erősítve tudunk előrelépni, fejlődni.
Vásárlóink miért csak a minőségi, a magyar friss termékeket szeretik?
Egyszerű a válasz, mert ha az Ön szeretett gyermekének venni akar valamit, csak a legjobbat akarja.
Tudom és hiszem, hogy Ön szeret…!
Tudom és hiszem, hogy Ön szereti a kiválót, és azt szereti megvásárolni a megfelelő értékén. Nem pedig az olcsó, használhatatlan dolgokat, amit utána ki kell dobni a kukába!
Hányszor csalódott már az életben?
Az Ön bizalma számunkra a legfontosabb, ezért mindent megteszünk, hogy üzleteink kínálatában megtalálja azt a minőségi friss árut, amit szeretne.
Higiéniában a maximálisat nyújtjuk, hogy üzleteinkbe lépve a frissességet, tisztaságot sugározzuk.
Rendelését előre leadhatja, hisz az előre felvett rendelésekre garanciát vállalunk, hogy ezzel is kényelmét, vásárlási élményét szolgáljuk.
Ismerje meg a GusztaHús M.Á.R garanciáját!
Látogasson el a www.gusztahus.hu oldalunkra és ismerkedjen meg hármas garanciánkkal, amivel még több értéket tudhat termékeink mögött.
Infobox:
Hévíz, Marcali, Keszthely, Tapolca, Zalaszentgrót.
www.gusztahus.hu.
SZUPERINFO.HU