Mikróban akarta megcsinálni a tojást, majdnem egy életre megnyomorította magát

Akt.:
Mikróban akarta megcsinálni a tojást, majdnem egy életre megnyomorította magát
Nagy-Britannia – “Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm.”

Az angliai 44 éves Saul Morton valósággal rajong a neten terjedő csináld magad videókért, melyek elképesztő trükköket mutatnak be a hétköznapok megkönnyítése érdekében. Az egyik ilyen posztban tojást főztek mikrohullámű sütőben, Morton pedig úgy gondolta, kipróbálja a dolgot.

Egy bögrényi vízbe belerakott néhány tojást, majd a mikróba tette őket pár percre. Ám amikor kivette az egyik forró tojást a vízből, az az arcába robbant, összeégetve a homlokát, az orrát és a bal szemgolyóját is.

– Borzasztóan fájt, olyan volt, mint amikor leforrázod magad, de mindezt a szememben éreztem. Azonnal a fürdőszobába siettem, és megmostam az arcom hideg vízzel. Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm – mondta a férfi, akinek hatalmas szerencséje volt, bár a fájdalom pokoli volt, nem maradt sok nyoma a balesetnek, és a látását sem veszítette el.

Forrás: borsonline.hu


Szökik a sugárzás a mikrohullámú sütőjéből? Bár megy a vita, mennyire egészségkárosító vagy sem, ha nem szigetel rendesen a mikró, most egyszerűen kiderítheti, kell-e ezen egyáltalán gondolkodnia. Egy youtube vlogger feltöltött egy videót, ami segít kideríteni, szökik-e a sugárzás a konyhai mikró...

Ugye milyen idegesítő tud lenni, amikor megmikrózol egy kaját, és noha a közepe tök forró, a széleinél még hideg? Nem esik túl jól így enni az ételt, de a fenének van kedve tovább mikrózni, hogy mindenhol elég meleg legyen, mert akkor meg a közepe ehetetlenül forró lesz. Íme a megoldás! Egyszerűbb m....
SZUPERINFO.HU