Milyen vígjátékok közül válogathatunk 2018 tavaszán?

  13 Már 2018

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A mozik idei horrorfelhozatalának egy részéről már készítettünk összeállítást, de nem mindenki szereti, ha az adrenalinszintje az égbe szökik. Idén is bővelkedünk fantasztikus filmekben, most azokból a tavasszal debütáló filmekből szemezgetünk, amiktől harsogni fog a moziterem a nevetéstől.

Vándorszínészek (Bemutató: 2018. március 8.)

Elsőként egy magyar romantikus komédiát hozunk, Sándor Pál rendezésében. A történet szerint egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja, és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Persze közben történik jó néhány dolog, ami bonyolítja mind az útjukat, mind pedig az életüket.

Forrás: YouTube | Port


Táncterápia (Bemutató: 2018. március 15.)

Úgy néz ki, hogy az év első felét az érzelmesebb vígjátékok viszik majd. Richard Loncraine filmjének főszereplője a látszólag tökéletes életet élő, sznob Sandra. Ám minden összedől, mikor rádöbben, hogy a férje megcsalja. Így összecsomagol, és húgához költözik egy rossz hírű lakónegyedbe. Itt nemcsak új élete elviselhetetlenségével szembesül, hanem önmagával is… amíg nem jön egy társastánc-tanfolyam…

Forrás: YouTube | Port


Gringo (Bemutató: 2018. március 22.)

Felpörgetjük a tempót, hisz a Gringo egy akcióvígjáték David Oyelowóval, Charlize Theronnal és Amanda Seyfrieddel. A filmben a jóhiszemű Harold Soyinka egyszerű üzleti útra indul Mexikóba, hogy képviselje gyógyszerészeti cége érdekeit. Ám a határon túl egy drogkartell és a kábítószerellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és ráadásul el is rabolják…

Forrás: YouTube | Port

Átejtve (Bemutató: 2018. április 19.)

A film az 1987-es A vasmacska kölykei remake-je, csak egy kis csavarral. Valószínűleg mindannyian emlékszünk Kurt Russell és Goldie Hawn fergeteges alakítására. Most a már jól ismert szituációt fordítják meg, mert itt nem a gazdag, kötekedő nő lesz amnéziás, hanem a férfi. Persze a lelkes takarítónő nem átall bosszút állni rajta azzal, hogy bemeséli neki, hogy ő a férje, és meg is mutatja neki az élet valódi oldalát.

Forrás: YouTube | Port


Szűzőrség (Bemutató: 2018. május 3.)

Kay Cannon rendezői debütálása ez a mozi, amiben három végzős lány egyességet köt, hogy az érettségi bankettet felhasználják egy igen fontos eseményre: a szüzességük elvesztésére. Ám a szüleik előtt is kiderül a tervük, akik szintén paktumot kötnek: a lányok nyomába erednek, és mindenáron megpróbálják megakadályozni gyerekeiket eme sorsfordító húzásban.

Forrás: YouTube | Port


Taxi 5 (Bemutató: 2018. május 3.)

Hihetetlen, hogy a Taxi-sorozat már az ötödik résszel érkezik a mozikba. Az elképesztő akciójelenetekkel tarkított mozi a humorban sem szűkölködik. A sztori szerint a párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a céllal, hogy megállítson egy olasz bandát. Ráadásul segítségül kapja maga mellé a béna vezetőt, Daniel unokaöccsét, aki a legendás fehér taxi örököse.

Forrás: YouTube | Port


A Partiállat (Bemutató: 2018. május 10.)

Melissa McCarthy ismét hozza a (bomba)formáját. A történet szerint Deanna rádöbben, hogy mi mindent hagyott ki az életéből, és a fiatalsága már sosem tér vissza. Ezért csatlakozik a lányához, beiratkozik az egyetemre, és megpróbálja bepótolni a kihagyott élményeket. Pia, bulik, pasik… és ez csak a kezdet.

Forrás: YouTube | Port


Deadpool 2. (Bemutató: 2018. május 17.)

A hatalmas sikert aratott Deadpool folytatását is megkapjuk idén. A legjobb humorú szuperhős azon fáradozik, hogy ő legyen városának legszexibb pultosa, beutazza világot, persze nem éppen nyugis turista módban és a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is meg akarja kapni.

Forrás: YouTube | Port
Forrás: Mozipremierek


[related-post post_id=”3738546″]
[related-post post_id=”3769525″]