Mozdulj rá! 2×3 sportnap az egészségért

Akt.:
Mozdulj rá! 2×3 sportnap az egészségért
A nagy sikerű Óbudai Olimpia után április 7-én indul az újabb hat állomásból álló sportsorozat.

2×3 sportnap, azaz hat nap, amely augusztusig nyújt élményteli közösségi programot baráti társaságok és családok számára is. A rendezvénysorozat első állomására április 7-én kerül sor a Hajógyári- szigeten, ahová a futás szerelmeseit várják. A 21 km-es félmaratoni, valamint a 7 és 3,5 km-es távok között mindenki megtalálhatja a kedvének és edzettségének megfelelőt. A regisztráció már elkezdődött, jelenleg 1200 fő indulót tartanak számon.

További programok:

Tour de Óbuda kerékpárosnap: a III. kerület legnagyobb szabadidős biciklisnapja 2013. május 12-én az óbudai Fő téren. A készlet erejéig a szervezők kölcsönbringákat is biztosítanak a kilátogatóknak.
Óbudai Teljesítménytúra: szeptember 28-án, szombaton a természet szerelmeseit invitálják túrázni a budai hegyekbe.
Óbudai Családi Sportnap a Csillaghegyi strandon – Csobbanj rá! A Mozdulj rá! 2×3 második hármas rendezvénycsoportjában a vízé a főszerep. Elsőként a Csillaghegyi strand ad otthont egy családi szabadidős, sportos kikapcsolódásnak június 16-án. A második vízi rendezvényen az idősek kerülnek előtérbe. Jógával, gerinctornával, tai chi-vel és egyéb szórakoztató, interaktív foglalkozásokkal várják a szépkorúakat szintén a Csillaghegyi strandon július 28-án.
Óbudai Családi Sportnap a Pünkösdfürdői strandon – Csobbanj rá! Az utolsó vizes sportnapot a Pünkösdfürdői strandon rendezi az Óbudai Sport Kft. 2013. augusztus 4-én, vasárnap..
SZUPERINFO.HU