Nagy Adri elárulta, mi volt kisfia első szava

Nagy Adri elárulta, mi volt kisfia első szava
Nagy Adri tavaly ilyenkor még nem is gondolta volna, milyen mozgalmas nyara lesz az egyéves Benivel. Amellett, hogy Beni rengeteget rohangál és nyitottan, kíváncsian fedezi fel a körülötte lévő világot, már szavakkal is kommunikál.

  • Nagy Adri tavaly ilyenkor még nem is gondolta volna, milyen mozgalmas nyara lesz az egyéves Benivel.

Amellett, hogy Beni rengeteget rohangál és nyitottan, kíváncsian fedezi fel a körülötte lévő világot, már szavakkal is kommunikál.

– Az első szava a lámpa volt, de most már egyre több mindent mond. Egyik kedvenc szavajárása a hácsi-hácsi. Hosszú ideig nem tudtam kitalálni, mit jelenthet ez, de aztán egyszer csak megfejtettem. Sokat mondjuk neki is és a kutyusunknak, Aladárnak is, hogy „hát szia”. Ez a hácsi – árulta el nevetve Adri.

A csinos énekesnő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kisfia minden szükséges rutinvizsgálaton részt vegyen. A csecsemőkori szemvizsgálat kiemelten fontos, hiszen az adatok szerint száz egészségesnek vélt kisgyermekből húsz szeme beteg, ami három esetben kancsalságot takar. Egy éves kor alatt a kancsalság e formáját csak speciális géppel lehet kiszűrni..
SZUPERINFO.HU