Nagy bejelentés: nevet változtatott Kis Grófo

Kis Grófo
Kis Grófo - © Fotó: archív
Budapest – A mulatós zene egyik hazai ikonja közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy a Grófo név most már hivatalosan is szerepet kapott az életében.

Megváltoztatta teljes nevét Kis Grófo, mostantól hivatalosan is Grófo-Kozák Lászlónak hívják a mulatóssztárt. A nagy bejelentést szombaton tette a zenész egy Facebook-posztban.

Úgy gondoltam, hogy az egész ország Kis Grófo néven ismert meg és nem utolsó sorban édesapámat is Grófo néven ismerik, szóval itt volt az ideje, hogy hivatalossá tegyük!”

– olvasható a bejegyzésben.


Budapest - Mága Jennifer feat Burai Bennünk a győztes című szerzeménye lett Budapest dala 2019-ben. A pályázat díjait pénteken este adták a Thália Színházban - közölték a pályázat szervezői az MTI-vel. A közönségdíjat Tóth Gabi & Majka Mi éltünk című dala nyerte, a Budapest a Fiatal Tehetsége...

Budapest - Nemzedékek jönnek-mennek, de vannak olyan dalok, amelyeken nem fog az idő, és valahogy genetikusan átöröklődnek. A szerzők nyilván nem sejtették, hogy mikor az utolsó pontot is lepöttyintették a papírra, ezzel egy zenetörténeti művet alkottak meg. Mert ahogy vannak örök érvényű regény....
SZUPERINFO.HU