Nagy Vagy!

Akt.:
Nagy Vagy!
A Nagy Vagy! a magyarországi és a határon túli magyar általános iskolák csapatainak fantasztikus hangulatú sportversenye, vasárnap délelőtt a TV2 képernyőjén.


A viadal látványos erőpróbáinak résztvevői – gyerekek, tanárok, szülők és sztárok – földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a dicsőségért és a fődíjakért.

A tavaszi évad fordulójára Csongrád is benevezte 10 főből álló csapatát, ahol a csapatkapitány, Veres Irén fitness edző. 2 alsós, 4 felsős diák, valamint 4 szülő képviseli városunkat. A csapathoz delegál egy közismert személyiség, ami a helyszínen sorsolással dől majd el.

A lelkes csongrádi csapat már megkezdte felkészülését a Bázis Sport és Fitness Klubban, ahol kardió edzéseken és aerobik órákon fejlesztik állóképességüket. Váltóversenyeken és uszodai programokon pedig igazi csapattá próbálnak válni, ahol megismerhetik, hogy ki miben ügyes.

Az edzések nyitottak, bárki csatlakozhat az edzésekhez, szeretettel várják a barátokat, osztálytársakat és szülőket is.

Czanik Balázs, a capoeira aerobik nagymestere március 23-án a Bázison készíti fel a csapatot a küzdelemre.

Április 6-án Kecskemétre utazik a csapat 50 fős szurkolótáborral, hogy a vízi vetélkedőn bebizonyítsa, Csongrád a vizek városa.

A második forduló április 13-án lesz Budaörsön, ahol a tornatermi küzdelmek zajlanak majd. Ha úgy érzed, benne lennél a csapatban, jelentkezz, vagy akár jönnél a busszal szurkolni, szeretettel vár a Nagy Vagy! csapat..
SZUPERINFO.HU