Nagy vízilabdás menetelés a Bitskeyben

Nagy vízilabdás menetelés a Bitskeyben
A héten két nemzetközi találkozót is kínál a Bitskey Aladár Uszoda a vízilabda szerelmeseinek szerdára és szombatra. Előbb a ZF-Eger férfi gárdája fogadja ingyenesen megtekinthető mérkőzésen a Crvena zvezdát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, utóbb pedig a hölgyek szállnak vízbe az Bajnokok Kupája negyeddöntő második mérkőzésén a görög Olympiakos Pireus ellen. A televízió mindkét találkozót közvetíti.

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, II. mérkőzés

ZF-EGER – BVK Crvena Zvezda
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, március 20. szerda, 19:00
Játékvezetők: Nikolaosz Sztavropulosz (görög), Alessandro Severo (olasz).
Delegátus: Anatol Grintescu (román).

TV: SPORT2 18:45-től

Parázs, kiélezett csatában reménykedtünk a visszavágóra, amikor kisorsolták a Crvena Zvezda – ZF-EGER Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcot. Sajnos a 13-6-os belgrádi vereség átírta a forgatókönyvet. Továbbjutási reményekről reálisan nem beszélhetünk. 

Gerendás György vezetőedző úgy fogalmazott a Szolnok elleni diadalt – a csütörtöki mérkőzésen 7-6-ra győztek az egriek – követően: – Az alap, hogy hasonlóképpen védekezzünk mint a Szolnok ellen és elől egy góllal többet lőjünk, mint az ellenfél.

Salamon Ferenc szerint egy nagyon jó teljesítménnyel meglephetjük a Zvezdát, de ahhoz nagyon rossz napot kellene kifogniuk, hogy veszélyben legyen a továbbjutásuk.

A klubvezetés döntése szerint a szerda 19 órás találkozó megtekintése ingyenes. Az biztos, hogy egy európai szinten is jó csapatot láthat a Bitskey-uszoda közönsége.

* * * 

Bajnokok Kupája negyeddöntő, II. mérkőzés

ZF-EGER – Olympiakos Pireus

Eger, Bitskey Aladár Uszoda, március 23. 18:00. 

TV: SPORT2 17:45-től

Az egri hölgyek bizakodva várhatják a mérkőzést, hisz a párharc eső mérkőzését 8–7-re nyerte a ZF-Eger gárdája. A tét azért különösen nagy, mert az egriek továbbjutása a feltétele annak, hogy a nemzetközi sorozat Final Four-ját, vagyis a négyes döntőt Egerben rendezzék..
SZUPERINFO.HU