Nagyot húzott a Marvel a legutóbbi Bosszúállók-sajtótájékoztatón

Akt.:
Nagyot húzott a Marvel a legutóbbi Bosszúállók-sajtótájékoztatón
© Fotó: Kyle Buchanan / Twitter
Los Angeles – Az eseményen üresen hagytak pár széket. Az is kiderült, miért.

Már nem kell sokáig várni a Bosszúállók: Végjátékra; ugye ez az a film, amely elvileg szépen lekerekíti majd az eddigi Marvel-mozik cselekményét. A rajongók lelkesedése ezért magától értetődően óriási, így a Marvel akár be is fordulhatna a sarokba, és nyugodtan kuporoghatna ott visszahúzódva a bemutatóig, az elképesztő bevétel valószínűleg így is simán meglenne. De úgy tűnik, a cég még egy unalmasnak kinéző sajtótájékoztatón is meg tudja lepni a mozinézőket – no meg persze az újságírókat is.

És innentől spoilerek jöhetnek az előző Bosszúállók-opus cselekményével kapcsolatban.

Vasárnap Los Angelesben tartottak a filmet beharangozó kötelező sajtóeseményt, melyen üresen hagytak néhány széket a pódiumon, a színészek között, így tisztelegve azon szuperhősök előtt, akiket a Bosszúállók: Végtelen háború végén a főellenség, Thanos egyszerűen szétcsettintett.

A Végjáték rendezői, Anthony és Joe Russo, valamint a sztárok, például Brie Larson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo és Don Cheadle rendben elfoglalták helyeiket az emelvényen, de a lenti Twitter-bejegyzésekben jól kivehetők a szellős széksorok.

Reméljük, ezért valaki igen komoly fizetésemelésben részesül majd a marketingosztályon.

A Bosszúállok: Végjáték április 26-tól látható a magyar mozikban.

(Mashable)


Vasember, Amerika Kapitány, Thor és a többiek kalandja hamarosan új, minden eddiginél keményebb fejezethez érkezik: a friss előzetes eddig még nem látott képsorokat villant fel. A magyar bemutató szűk másfél hónap múlva, április 25-én lesz, akkor minden bizonnyal kiegyenesítenek majd pár kérdőjel...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Marvel eddig is megmutatta, hogy náluk nincs határ - de igazán csak most fogja. A Superbowl-ra készült el az új Avenger-film, a Bosszúállók: Végjáték félperces teasere, ami ugyan sokat nem árul el, de annál hatásosabb. Az elmúlt egy évtized szuperhős-filmjeinek ....
SZUPERINFO.HU