Napi horoszkóp – 2019. április 16.

Napi horoszkóp – 2019. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Lobbanékony természetéből semmit nem hajlandó visszavenni, és komoly szócsatározásra kerül sor néhány kollégájával. Tanúsítson némi együttműködést!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A tizenegyedik sorsterületét látogatja a Vénusz, és barátságos, közvetlen hangulattal jutalmazza önt. A szépség iránti fogékonysága hangsúlyt kap.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Végezzen ma olyan munkát, ami elég intellektuális kihívást biztosít önnek. Ha nem éri elég szellemi impulzus, akkor közvetlen környezetén vezeti le a mentális feszültségét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rengeteg kommunikációra nyílik ma lehetősége, ami remélhetőleg elég érdekfeszítőnek bizonyul, különben testvérei vagy szomszédjai látják ennek kárát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyszerű időszak ez kreativitása előcsalogatására. Meglévő kapcsolatai szintén hasznát látják a mai napnak, szinte mindenkivel javul a viszonya.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Becsvágya hatalmas, rengeteget dolgozik, és sokra viheti a mai napon. Vigyázzon viszont arra, hogy kollégái szinte fenyegetve érzik magukat az ön célratörő magatartásától.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha joggal kapcsolatos vitái vannak, akkor azt ne a mai napon próbálja megvitatni, mert nem sok jóval kecsegtetik a lehetőségek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Gondjai, esetleg konfliktusai támadhatnak a közösen kezelt pénzügyek vagy vagyontárgyak körül, üzleti vagy magánéleti vonalon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A közeli kapcsolatokban szükség van együttműködésre, de e helyett ma a Mars a hetedik sorsterületéről inkább a konfliktus szítására ösztönzi. Törekedjen a tudatos együttműködésre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tartsa edzésben testét, és ne fojtsa el ma az indulatait, igyekezze feldolgozni valahogy konstruktív módon, mert különben lázas betegség lehet a vége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg energiája van és sajnos csak nagyon kevés önfegyelme. Ha csak szórakozni akar, tegyen úgy! Önnek különben sem lehet megmondani, mit csináljon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vigyázzon ma, nehogy megvágja magát főzés közben, és bánjon óvatosan az éles szerszámokkal, ha esetleg karbantartási munkát végez otthonában, mert könnyen megsérülhet a keze.


Önkielégítés... Ciki téma, nem szívesen beszél róla az ember, főként, ha orgazmus helyett katasztrófával végződik a dolog: és most ne a sima "rám nyitottak, mikor épp azt csináltam" balesetekre tessenek gondolni. Néhány magyar csaj elmesélte élete legcikibb maszturbációs élményét, és nem tudjuk eldö...

Debrecen - A szakember szerint fontos, hogy ne csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat is kezeljük. Csökkenő energiaszint és koncentráció, ingerlékenység, valamint elegendő alvás mellett is fáradékonyság. Sokan ezeknél a tüneteknél már a tavaszi fáradtságra gyanakodnak, s úgy gondolják, vitamink....
SZUPERINFO.HU