Napi horoszkóp – 2019. április 29.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2019. április 29.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön annyira haragos felettesesei túlzott elvárásai miatt, hogy legszívesebben jól beolvasna nekik. Ne tegye, nem alkalmas az időpont…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kifejezetten rosszul érzi magát a bőrében a pénzügyei miatt. Csak a szüleire számíthat. Ön most elfogadja ezt a segítségüket, de mindenképpen visszafizeti a kölcsönt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kifejezetten szorgalmas, de egy üzleti partnere cserben hagyhatja. Viszont van önnek olyan baráti társasága, akik a mai napon átsegítik ezen a nehézségen.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érzi, partnerével kissé elhidegülnek egymástól, nem talál kellő figyelemre. Ön most befelé fordul, és inkább a munkájában keres vigaszt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerelmével kissé összezördülnek, nem komoly az egész, csak ön gondolja méltatlannak ezt a bánásmódot. Lásson messzebbre, partnere is rengeteget dolgozik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kiváló alkalom, hogy hangot adjon véleményének. Felettesei végighallgatják önt, és nagy elismeréssel adóznak ötleteinek, amit pénzben is mérnek…

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mivel az ön hetedik sorsterületén két jótékony planéta is tartózkodik, ez elősegíti környezetével a könnyebb kommunikációt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Gondjai támadhatnak a közösen kezelt pénzügyek vagy vagyontárgyak területén, üzleti vagy magánéleti vonalon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A hetedik sorsterületén áthaladó Mars önt könnyen jogvitákba sodorhatja a mai napon, csakhogy ön sokkal okosabb ellenfelénél. Kiváló taktikai gondolkodásáról tesz most tanúbizonyságot.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Önt a ma reggel legyengült állapotban találja, annyira enervált, hogy jobb lenne, ha otthon maradna. Valószínűleg valamilyen fertőzést elkaphatott, vagy a stressz lemeríthette szervezetét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön talán nem is gondolt arra, hogy az új ötlete ekkora elismerést hoz önnek a munkahelyén.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön egyébként is érzékeny, de ma főleg nem tud elmenni az elesettek, rászorulók mellett. Szíve tárva-nyitva, és enyhít mások baján.


Idén is divatos a füstös szem, bátran alkalmazzuk a sminkelés során!
Debrecen - Az év színe az élő korall, vagyis a természetesség kerül az előtérbe. A szürke téli hétköznapok után, végre megérkezett a ragyogó napsütés, mely nemcsak a hangulatunkat, de sminkünket is megváltoztatja: új évszak, új trendek következnek. A tavalyi nagy sláger, miszerint az egész arcunk...
A mesék világából leszűrt tapasztalatok rakják le személyiségünk alapköveit
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A szülők nagy része tudatosan választja meg gyermekének az esti olvasnivalót. Érzelmi életünk minősége és fejlettsége felnőtt korban is magasabb szintre emelhető – támasztja alá a pszichológia tudománya, mégis – mint sok minden más területen – itt is a gyermekkorra ....
SZUPERINFO.HU