Napi horoszkóp – 2019. április 30.

Napi horoszkóp – 2019. április 30.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars, az ön uralkodó planétája a harmadik sorsterületéről kellemesen fényszögeli a Merkúrt. Rengeteg szellemi energiája van ma.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Gondolatai ma kissé összezava­rodnak, ami megnehezíti a kapcsolattartást környezetével. Könnyen félreértések csapdájában érezheti magát.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr, az ön uralkodója kellemes fényszöget alkot a Marssal, ami az ön napjegyében tartózkodik. Észjárása világos és pontos, amely elősegíti a tárgyilagos és hatékony megbeszéléseket.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold, az ön uralkodó planétája együtt áll a Neptunusszal. A legjobb lenne, ha a mai napot barátai társaságában tölthetné!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Figyeljen oda a mai napon a közösen kezelt pénzügyeire, megtévesztések, csalások vagy egyéb zavarok keletkezhetnek ezen a területen.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha jogi témával kell foglalkoznia a mai napon, tegye el másik napra. Az ön közvetlen környezetében lévőkkel sem kellene megbeszélnie semmilyen fontos dolgot!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kiváló időszak a mai nap társas érintkezésekre, pláne az őszinte eszmecserékre, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztatja önt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Legyen fokozottan óvatos ma a munkájával kapcsolatos veszélyes helyzetekben, különösen, ha valamilyen módon a közlekedés is érintve van ebben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen körültekintő a súlygyarapodását illetően. Ma rájöhet arra, hogy milyen fontos az ön számára az otthona, egyáltalán, milyen jó a családtagjai körében lenni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szomszédaival most nincs túl harmonikus viszonyban, valami kellemetlenséget okoztak önnek, esetleg megrongáltak valamit az otthona körül.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon ön anyagi értelemben a föld felett jár kilométerekkel, semmilyen reális alapja nincs annak, hogy pénzügyi elképzelései valóra váljanak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az ön első sorsterületén együtt áll a Hold a Neptunusszal. Idealizmusa túlteng, ez kezdi hátrányosan érinteni az életét, próbáljon a földön járni. Kerülje a gyors meggazdagodást ígérő trükköket.


Debrecen - A fenti kérdésre kerestük a választ Debrecen utcáin. Sándor Dóra, hallgató Fájdalomcsillapítót szoktam beszedni, és néha a víz szokott segíteni, amikor front van. Gyógyszerpárti vagyok, bár lehet, hogy van benne némi placebohatás is, de a bogyókban hiszek. Juhász Orsolya, hal...

A megelőzés sokkal hatékonyabb, mint a kezelés
Miskolc - Több mint kétszázan vettek részt a Lions prevenciós programján. Nagy volt a jövés-menés vasárnap délelőtt a miskolci Tudomány és Technika Házának az első emeletén. Itt tartották az Első Miskolci Lions Klub által szervezett prosztataszűrést. A prevenciós program iránt elsősorban az időse....
SZUPERINFO.HU