Napi horoszkóp – 2019. január 07.

Napi horoszkóp – 2019. január 07.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars a Kos jegyében áll és kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral. Ez késleltetheti önt mindenben. A halogatás pedig alaposan próbára teheti a türelmét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ez az ön hivatását kellemetlenül érintheti. A felettesei elvárják, hogy többet dolgozzon, az otthoniak az ellenkezőjét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Jupiter és a Neptunusz kellemetlen fényszögben áll az Ikrek jegyével. Nem mondhatni, hogy ez jobbá teszi a napját. Az emberek, akik tegnap a barátai voltak, ma az ellenségei is lehetnének.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Szaturnusz és a Plútó is szemben áll a Rák jegyével. Foglalkozzon a feszültségekkel! Ne akarjon kitérni előlük és ne próbálja figyelmen kívül hagyni őket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója, a legjobb fényszöget veti az Oroszlán jegyére. Kapcsolatai, újak, vagy régiek, kölcsönösen gyümölcsözőek lesznek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagy az ambíciója és önbizalma. Most kész rá, hogy keményen megdolgozzon a sikerért, és úgy érzi, csodákra képes. Ez így is lesz, ha nem becsüli túl képességeit!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha új feladattal akarják megbízni, bátran vállalja el, és ne legyen kishitű. Amit komolyan akar, sikerül. Az egészséges életre ne sajnálja a kiadásokat, sokkal jobb így, mintha gyógyszerre költene.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Változások állhatnak be az otthonában vagy a családjában. Valamelyik felmenőági rokona az ön segítségét kéri, ne tagadja meg tőle.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kimagasló teljesítményekre képes, különösen olyan területeken, amelyek művészi érzéket vagy empátiát igényelnek. Megérzéseire hallgasson, mintsem a száraz logikára.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Komoly változások várhatók amelyek hatása alól ön sem vonhatja ki magát. Új kihívással kell szembenéznie. Ne futamodjon meg.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szereti a függetlenséget, és ma jobban érezné magát akkor, ha mindenki békében hagyná, egyáltalán nem lesz kedve nagy társasági életet élni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Alaptalan félelmek gyötörhetik, ennek oka főleg a hivatásban keresendő. Talán úgy érzi nem jó helyen van, talán munkahelyet szeretne váltani. Legyen biztos, hogy ez csak átmeneti.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Bonyolult a kórkép, de a hormonális eredetű betegség mellett is teherbe lehet esni. A fogamzókorú nők mintegy 10 százalékát érinti a PCOS, vagyis a policisztás ovárium szindróma, amely az egyik vezető meddőségi ok napjainkban. Az időben felismert és kezelt hormonáli...

A csipkebogyó segíthet abban, hogy szebb legyen a mosolyunk
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tippek szépészeti beavatkozások után – vagy azok helyett. A metszett sebek környékén a test természetes reakciójának köszönhetően felszaporodnak a pigmentsejtek, emiatt, ha valaki egy-egy beavatkozás után megfelelő fényvédelem nélkül, túl hamar napra megy, az adott ....
SZUPERINFO.HU