Napi horoszkóp – 2019. január 08.

Napi horoszkóp – 2019. január 08.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Minden erejével azon fáradozik, hogy maximálisat teljesítsen és előre jusson. Ezt sokan nem nézik jó szemmel, sőt valaki keresztbe is akar tenni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ez a nap nagyszerűnek ígérkezik. Külföldön élő ismerősei szeretnék önt meglátogatni, és eltölteni az ön otthonában néhány napot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hiába fordított sok időt és energiát egy ügyre, kiderült, hogy minden hiábavaló volt. Ne csüggedjen, lesz még jobb is! Egyszer fenn, máskor lenn.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez az ön horoszkópjának 8. sorsterülete. Sajnos okozhat ez a bolygóállás pénzügyi gondokat, vigyázzon nagyon a bankkártyájára.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az önnel szemben lévő Vízöntő jegyében áll. Ez komoly családi vitákat generálhat, elsősorban a kedvese rokonai miatt. Sajnos a vita akár még veszekedéssé is fajulhat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Alaposan felpörgette magát az utóbbi napokban, ezért elfogultan ítéli meg az eseményeket. Több forrásból is tájékozódjon, mielőtt véleményt formál.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkáját jelző sorsterületen a Neptunusz áll, és kellemetlen fényszöget kap a Jupitertől. Olyan pletykát hall majd, aminek semmi alapja sincsen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Élénk és magabiztos, szinte izzik ön körül a levegő. Erős vágyat érez, hogy valami különlegeset tegyen. Ellenségeinek sok kellemetlenséget tud okozni sziporkázó humorával.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Váratlan támadások kereszttüzébe kerül most, amikor egyáltalán nem számított ilyesmire. Még az okát sem tudja a haragnak. Próbáljon meg úrrá lenni érzelmein!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Maximálisan, szinte erőn felül teljesít. Valahogy ezt természetesnek veszik, pedig jól esne néha az elismerés, a dicsérő szó. Most könnyen vall szerelmet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold a Vízöntő jegyében áll, az ön személyiségét jelző sorsterületen. Sokkal erősebben, intenzívebben reagál majd a külvilágra és bármilyen élethelyzetre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók jelzése szerint anyagi, munkahelyi sikerekben lesz része. A kommunikációhoz kapcsolódó dolgokkal kell foglalkoznia, amit szívesen is tesz. Ismereteit tágítsa olvasással!


A technika világában a könyveknek is ugyanúgy megvan a helyük
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A technika világában a könyveknek és a digitális eszközöknek egyaránt helye van. Úgy képzelem, ahol gyerekek vannak, ott a karácsonyfa alól nem hiányozhatnak a szépen becsomagolt könyvek. Legalábbis, így lehetett ez az elmúlt évtizedekben. Azonban a világ nagyot f...

Egyes kísérletek szerint, akik echinaceát szednek, kevésbé betegednek meg közönséges megfázásban
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A kutatások azt mutatják, hogy az echinacea egyik legnagyobb előnye az ismétlődő fertőzéseknél kifejtett pozitív hatás. Egy 2012-es tanulmány megállapította, hogy a megelőzésben komoly szerepet játszhat, hiszen a kísérletbe bevont személyek, akik echinaceát szedt....
SZUPERINFO.HU