Napi horoszkóp – 2019. január 10.

Napi horoszkóp – 2019. január 10.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Jupiter az ön 9. sorsterületén áll és kellemetlen fényszögben van a Neptunusszal. Előfordulhat, hogy olyasmiért büntethetik meg, amiben nem is vétkes.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A körülmények nem túl kedvezőek, de ne adja fel, küzdjön a céljáért! Egyébként is minden változóban van ön körül – rabul ejtheti például valakinek a szívét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármilyen problémája adódna, legjobb barátjára biztosan számíthat. A Hold és a Neptunusz a Halak jegyében komolyan megzavarhatja a lelki békéjét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A munkahelyén konfliktusok várják, és anyagilag sem áll úgy, mint szeretné! Szívügyekben zavaros minden, de ha elfogad egy meghívást, változhat a helyzet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érezheti, első a kötelesség, minden mást háttérbe szoríthat, holott még csak elismerést sem kap. Tényleg megéri elhanyagolnia a párját?

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy váratlan esemény felzaklathatja. Szerződést csak végső esetben írjon alá, és ne feledje: egy vitából most akkor is vesztesként kerül ki, ha igaza van!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Gondolatai és figyelme most a magánéletére, valamint a családi életére kellene irányuljon. Ha azon kapja magát, hogy múltján mereng, próbálja azt a jelen helyzetével összefüggésben látni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kollégái sok borsot törhetnek az orra alá, de ez most inkább hasznára válik: még nagyobb erőfeszítésekre sarkallja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Holddal és a Neptunusszal. Emiatt muszáj lenne minél óvatosabbnak lennie! Figyeljen a lába elé, lehetőleg ne csússzon el, és tartsa be a közlekedési szabályokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Merkúr közeledik a Szaturnuszhoz a Bak jegyében. Nagyon óvatossá, de túl szőr­szálhasogatóvá is válhat. Még tegye félre a hosszú távú tervezést.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A végére sem ért az egyik feladatnak, máris sürgetik a következő miatt. A kapkodás viszont, mint tudjuk, könnyen hibát szül. Kora este, ha lehet, lazítson!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold és a Neptunusz együtt áll. Mindkettő bizonytalanságot, sőt bizalmatlanságot is jelezhet. Kapcsolatai bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak, félreértéseknek lesznek kitéve.


London - A hormonpótló terápia (HRT) egészségi kockázatairól készült újabb nagyszabású brit tanulmány kimutatta, hogy nincs kockázata a hormontapasz, -gél vagy -krém alkalmazásának, a tabletta formában történő hormonpótlás azonban növeli a trombózis kialakulásának lehetőségét. A Nottinghami Egyetem...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Létrehoztak egy szervezetet 2010-ben, amely „Fearless Photographers” („Vakmerő fotóművészek”) néven működik, és összefogja azon fotográfusok munkáját, akiknek művei messze túlszárnyalják a klasszikus esküvői fotózás kereteit. Szerte a világon léteznek olyan fotósok, ....
SZUPERINFO.HU