Napi horoszkóp – 2019. január 11.

Napi horoszkóp – 2019. január 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma eredményes lépéseket tehet karrierje ügyében. Ez vonatkozhat bármire, egy tanfolyamra jelentkezéstől, beosztásának megvitatásáig feletteseivel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz a Nyilas jegyében áll, kellemes fényszögben a Marssal. Nyugodtan megbízhat a párjában, keresse benne a legszebb tulajdonságokat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr kellemetlen fényszögben van a Marssal, ezért, ha teheti, ne nagyon vitatkozzon a bankban, sem más pénzügyi intézményben, mert nem biztos, hogy önnek van igaza.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Több bolygó is szemben áll a Rák jegyével. Érzelmeinek hangot kell adni, ez most mégsem fog simán menni. Jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars az ön 9. sorsterületéről ragyog. Eredményeket érhet el minden jogi vagy külföldi üggyel kapcsolatban. Talán túlságosan is vitatkozó kedvű lesz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Túl sok dolgot ne nagyon tervezzen mára, mert csak kevésnek tud majd a végére járni. Sokkal érzékenyebb lehet, mint általában, ezért töltse a nap nagy részét inkább egyedül.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tervei megvalósításához nem számíthat támogatókra. Szárnyaló elképzeléseit egyedül kell megoldania. Fogadja bátran a kihívásokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a harmónia, a jóság kapja a főszerepet. Kellemetlen bolygók állnak viszont a kommunikáció területén, vigyázzon, nehogy megbántson valakit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ez csodálatos napnak ígérkezik, főleg az anyagiak és a szerelmi élete területén. A Jupiter óvatlanná is teheti, nagyon kellene figyelnie a közlekedési szabályokra, és a látási viszonyokra.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Merkúr együtt áll a Szaturnusszal a Bak jegyében. vigyázzon, nehogy negatív gondolkodásmódja megrendítse önbizalmát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai bolygóhatás kissé önzővé teheti. Hasznára válik, ha kényezteti testét-lelkét. De akaratát ne akarja mindenáron másokra kényszeríteni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne tervezzen túl sok feladatot a mai napra, csak a fontosakat végezze el, de azokat kifogástalanul. Vásárlásra alkalmas az idő, mindenütt megtalálja a legjobb minőséget a legjobb áron.


Ilyen lenne, ha a férfiak is elkészítenék a lányok Insta-képeit
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A pucsítás és a pusziküldés nem maradhat el. Ha összegyűlik a csajcsapat, egy valami biztos: minimum egy órát el kell tölteni szelfizéssel és pózolással, hogy az egész világháló megtudhassa, hogyan szórakoznak együtt a szingli, független szépségek. Ezek a fotók pe...

A szőrös az új menő? Egy 21 éves brit diáklány, Laura Jackson szerint már egész iparágak épültek arra, hogy a nők teljesen szőrmentesen létezzenek, amit szerinte sok férfi nem is vár el. Laura kampányt indított az Instán, arra ösztönzi a csajokat, hogy ne borotválkozzanak se alul, se felül... A k....
SZUPERINFO.HU