Napi horoszkóp – 2019. január 12.

Napi horoszkóp – 2019. január 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars közeledik a Vénusz kellemetlen fényszöge felé. Ez eléggé feszült hangulatot generál. Ma nehezebb lesz arra figyelnie, amire éppen kellene.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csupa jó fényszögek érik az ön jegyét. Ez a nap nagyon is alkalmas arra, hogy a jövő pénzügyi terveivel foglalkozzon.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, a Szaturnusszal áll együtt. Emiatt ön kicsit nehéznek érezheti az életét, pedig ez nem így van. Szedje kicsit össze magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Négy bolygó is szemben áll a Rák jegyével. A mai napon, inkább csak pihennie kellene. A takarítás, főzés is ráér. Ha a kedvese vacsorázni hívja, ne mondjon ellent, mély érzelmeket fog megmozdítani önben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma olyan híreket is kaphat, amelyek javítják ragyogó kedvét. Jó ételeket és italokat kíván, de hasonlóképpen többet akar sportolni, mozogni is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Négy bolygó áll az ön szerelmet jelző sorsterületén, de ebből a Szaturnusz mindent lelassít, sőt akár meg is akadályozhat. Legyen türelmesebb.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Mars, a Merkúr, a Szaturnusz is támadja a Mérleg jegyét. Ez komoly zavarokat okozhat a mai napon. Idős rokonai az ön segítségére szorulnak. Mutassa meg, milyen nagyvonalú tud lenni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz és a Jupiter áll az ön anyagi javak sorsterületén. A Vénusz a luxus és a divat bolygója. Használja a napot arra, hogy kicserélje ruhadarabjait.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon érdekes emberekkel ismerkedhet meg. Csak arra kell vigyáznia, hogy kinek, mit és hogyan mond, nehogy megsértsen valakit. Sportoljon, mozogjon és pihenjen is eleget.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egyik kedves ismerősét mindig rossz kedvűnek látja, és nagyon szeretne rajta segíteni. Ám be kell látnia, ön sem tud mindenkit megvigasztalni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha egyedülálló, ma találkozhat egy emberrel, akihez jobban fog vonzódni mint gondolná. Ne kötelezze el magát, mindennek meg van a maga ideje.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Amihez ma hozzá kezd, az bizonyára sikerülni is fog. Alkalmas az időpont egy új hobbi kipróbálására. Nagy boldogságot, felejthetetlen perceket kap egy szenvedélyes szerelemtől.


Íme az év eleji depresszió legjobb ellenszere! A Bright Side úgy döntött, hogy összegyűjt néhány szívet melengető fotót a világhálóról, hogy felrázzon minket a letargiából, és új löketet adjon a mindennapoknak. Két sebész a műtő padlóján, miután eltávolítottak egy agydaganatot. Az operáció 32 órát ...

Soltész Ian életvezetési tanácsadó
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Év elején érdemes tudatosítani magunkban, hogy mennyire fontos kezünkbe venni az életünket. Új év, új fogadalmak. Mintha valóban tiszta lappal indulnánk el minden új esztendő beköszöntével. Január elején újraindulni a látszik az a bizonyos számláló, amely könyörte....
SZUPERINFO.HU