Napi horoszkóp – 2019. január 9.

Napi horoszkóp – 2019. január 9.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hivatásában nem úgy mennek a dolgok, mint elképzelte, vitákra kell számítania. Ami önre vonatkozik a kritikából, igyekezzen minél előbb kijavítani.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egyik beosztottja, vagy kollégája, akire komolyan számíthatott, váratlanul házasságot köthet, és elutazik. Ez komoly terheket róhat önre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Annyira erős lehet önben a közlésvágy, hogy alig enged szóhoz jutni másokat. Próbálja lassítani a tempóját és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók kedvezően hatnak az anyagi helyzetére – kivéve a jogi ügyeket, ezek nem várt kiadással járhatnak. Fiatalabb ismerőseivel legyen rugalmas.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy ötlet révén pluszpénzhez juthat. Vigyázzon: a munkahelyi stressz okozta feszültség miatt goromba lehet valakivel, akit amúgy szeret!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz és a Jupiter is az ön otthonát jelző sorsterületén vonul át. Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheti otthonában családtagjai vagy közeli barátai társaságában.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A legkeményebb bolygók vonulnak át az ön otthonát jelző sorsterületén. A családjával szembeni kötelességei reálisabbak és nyomasztóbbak lesznek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A munkahelyén csak olyat ígérjen meg, amit be is tud tartani! Költözéssel kapcsolatos tervei vannak? Írja össze a mostani és az új hely mellett szóló érveket!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Megint túlvállalta magát… Pedig nem ártana, ha több időt töltene a szeretteivel, és éreztetné velük, milyen fontosak önnek! Egy hanyag kolléga komoly fejtörést okozhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz a Bak jegyének uralkodó bolygója áll az ön személyiségét jelző sorsterületen. Keresnie kell a lehetőségeket, hogy mire van szüksége a jövőbeli fejlődéséhez.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Végre egy gondoktól mentes nap! A Vénusz a legszebb fényszögét veti a Vízöntő jegyére, ami egy új szerelmi kapcsolat kezdetét is jelezheti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold és a Neptunusz együtt áll a Halak jegyében. Tökéletes ez a nap kiállítás-, színházlátogatásra, esetleg baráti beszélgetésekre. Az alkohol fogyasztása mos igen káros, sőt veszélyes is lehet.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elhoztunk tíz újévi fogadalmat, amelyek távol állnak a fogyókúrás módszerektől, mégis nagyban hozzájárulhatnak, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak maradjunk a 2019-es esztendőben. Az alábbi fogadalmakat Jessica Sepel ausztrál dietetikus gyűjtötte csokorba. Am...

Most következő használati tárgyaink annyira a mindennapjaink részévé váltak, hogy legnyilvánvalóbb funkcióikat gyakran észre sem vesszük. Ha azonban figyelmesen végignézzük őket, rábukkanhatunk egy-két meglepetésre. A Bright Side gyűjtése. 1. Az a kis gomb a farmerokon. Fotó: Marcos André / Wiki....
SZUPERINFO.HU