Napi horoszkóp – 2019. május 2.

Napi horoszkóp – 2019. május 2.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A tervei egy részét elnapolja, mert kerülni szeretné a feszültséget. Bizonyos feladatoknál mások segítségére szorulna, de most nem akar előállni a kéréssel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lássa be, ha hibázott, ez nem a gyengeség jele. Tudjon elnézést kérni attól, akit ok nélkül megbántott. Felült egy pletykának.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vegyen részt az eseményekben, ne vonuljon félre. Persze nem kell magához ragadni mindjárt az irányítást, ha ehhez nem érez magában elég erőt. De ha valamit kérnek öntől, teljesítse.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy olyan lehetőség nyílik meg ön előtt, melyről álmodozott már, de nem is remélte, hogy ilyen hamar módja nyílik megvalósítani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Elindult egy úton, de pár lépés után már kétségek gyötrik, vajon jól döntött-e. Gondolja át, mennyire szeretné a céljait elérni, és ezért mekkora áldozatra hajlandó.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fáradtan ébred, szüksége van könnyen megvalósítható célokra, hogy átlendülhessen a holtponton. A sikerek éltetik, azok lesznek képesek elhitetni, hogy érdemes továbbmennie az úton.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha kér, kap segítséget. Ha azonban csak magában halad előre, nem avat be senkit a terveibe, nem várhatja el, hogy olvassanak a gondolataiban.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne induljon egyedül olyan úton, ami meglepetést tartogathat. Nem áll készen, hogy ismeretlen területen is képes legyen a magától elvárt teljesítményre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Meg kell keresnie a probléma gyökerét, ha szeretné megoldani. Amíg csak a felületén keresgél, hiába próbál tüzet oltani, elég lesz egy szikra, hogy ismét fellobbanjon.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha szeretné leküzdeni az akadályokat, segítséget kell kérnie. Olyanokhoz forduljon, akikben megbízik, hiszen kényes kérdéseket kell megbeszélni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyan emberekben csalódott, akik eddig közel álltak önhöz. Persze utólag már felismeri, hogy ezt nem érdek nélkül tették, és ennek voltak is jelei.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy lezártnak gondolt ügy ismét a látóterébe kerül. Talán az akkor elért megoldások mégsem annyira tökéletesek, mint gondolta, vannak még lehetőségek az adott kérdésben.


A tetoválásoknak sok jelentése lehet. Ma már egyre többen csináltatnak azért, hogy emlékezzenek valami szépre, vagy valakire, aki fontos volt számukra. Természetesen mielőtt valaki ilyen varratokat csináltatna, utána kell járni, hogy hol érdemes. Mivel mindenki szép és jól kidolgozott mintára vágyik...
Budapest - Mobilalkalmazással segíti a kirándulókat a Magyar Kullancsszövetség a kullancs által terjesztett betegségek megelőzésében - közölte a szövetség elnöke kedden az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió közös műsorblokkjában. Kapiller Zoltán azt mondta, az alkalmazás megmutatja, hogy az ....
SZUPERINFO.HU