Napi horoszkóp – 2019. május 4.

Napi horoszkóp – 2019. május 4.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most érzelmes hangulatban van, az egész napot kedvesével töltené legszívesebben. Az esti újhold a Bikában jó lehetőséget kínál egy meghitt estére.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai újhold az ön jegyében határozottan előtérbe hozza az anyagi kérdéseket. Új alapokra szeretné helyezni pénzügyeit, és nagyobb bevételre vágyik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szüksége lenne egy kis egyedüllétre, hogy elgondolkodhasson kapcsolatain, így kiderülne, melyek fontosak, és melyek nem. A magányban eltöltött idő ezekre a kérdésekre választ adhat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A tizenegyedik sorsterületén áthaladó újhold arra biztatja, valamilyen csoporthoz csatlakozzon. Nagy szüksége van olyanokra, akik megértik a nézeteit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A karrier-­sorsterületén áthaladó újhold új megvilágításba helyezi hivatását, átgondolhatja, milyen megoldásokkal tudná elősegíteni pályafutását.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma hatalmas vágy él önben, hogy szélesítse látókörét olvasás, kutatás, eszmecserék által. Az ön kilencedik sorsterületén áthaladó újhold ismeretszerzésre készteti önt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A nyolcadik sorsterületén keresztülhaladó újhold kulcsszava az intenzitás, a dolgok lényegéig hatolna, felszínre hozva a mélyben megbúvó tartalmakat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma ön nem tudna létezni partnere nélkül, olyannyira szüksége van egy megbízható párkapcsolatra, hogy a társ hiánya nagyon nagy probléma lenne önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma ön túlzottan kritikus lehet, mert elégedetlen a saját mindennapi élete eddigi rutinjával, a hatodik sorsterületén áthaladó újhold segíthet önnek megváltoztatni mindezt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az ötödik sorsterületén áthaladó újhold sokat segíthet az ön magabiztosabb fellépésében, a kreativitása életre keltésében. Sikereket érhet ma el.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma remek megoldásokat találhat a problémáira – a magánélet területén is! Egyeztessen a barátaival, mert ma érdekes fejlemények juthatnak így a tudomására.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma felülvizsgálja a testvéreivel való kapcsolatát. Beszéljék meg őszintén, ki mivel elégedetlen – ma van lehetőségük javítani ezen, az újhold a harmadik sorsterületén tartózkodik.


Tóth Andrea
Miskolc - A környezettudatos magatartás házi praktikáiról tartott előadást Tóth Andrea háromgyerekes aktivista, blogger, szerző a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban csütörtökön. Az előadó személyes tapasztalatait osztotta meg arról, hogyan tudjuk hulladékunkat lépésről lépésre csökke...

A szakértő úgy véli, gabonák helyett érdemesebb zöldségeket fogyasztani
Debrecen - Manapság túl sok információ kering az egészséges táplálkozásról, ráadásul minden irányzat meggyőzően és logikusan sorakoztatja fel az érveit, így nem könnyű eldönteni, melyiket érdemes követni. Galambos Ágnes funkcionális táplálkozási tanácsadó szerint a gabonafogyasztás az első lépés az ....
SZUPERINFO.HU