Néhány fotó a nagyvilágból, amely könnyedén mosolyra derít

Néhány fotó a nagyvilágból, amely könnyedén mosolyra derít
© Forrás: Bright Side
Íme az év eleji depresszió legjobb ellenszere! A Bright Side úgy döntött, hogy összegyűjt néhány szívet melengető fotót a világhálóról, hogy felrázzon minket a letargiából, és új löketet adjon a mindennapoknak.

Két sebész a műtő padlóján, miután eltávolítottak egy agydaganatot. Az operáció 32 órát vett igénybe.

„Apukám egyedül volt bent az irodában, és ezt a képet küldte a családnak.”

Egy gondos édesanya.

Szerelem.

„Önkéntes vagyok egy kutyamenhelyen. Szeretem nyomon követni, hogy mi történik az örökbefogadott állatokkal az új otthonukban. Ezen a képen jót mosolyogtam.”

Nem kellett DNS-teszt…

Egy amerikai iskolabusz sofőrje minden gyerektől megkérdezte, hogy mit szeretne karácsonyra. Aztán mindegyiknek vásárolt ajándékot.

A mennyország kapujában.

„Ha a betegeim csak egy pillanatra is elfelejtik, hogy kénytelenek az intenzív osztályon tölteni a karácsonyt, már megérte.”

Felszállás, megérkezett a pitonjárat!

Dallamot síelnek.

Pont jó helyen lógnak a tölgyfa ágai.

A világ legmenőbb szelfije.

„Két póló, amit több hónapnyi eltéréssel vásároltunk, egy tökéletes, megszakítás nélküli láncot alkot.”

Ölelés.


Ami elromolhat, az el is romlik - tartja a bölcsesség, és ez alól semmi sem lehet kivétel. Szerencsére néhány ember ezekből a helyzetekből is szereti a legtöbbet kihozni, és egyszerűen megoldani a problémát. Néhány igazán ötletes, de van, ami inkább csak mosolyt csal az arcunkra. A Bright Side az ut...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Létrehoztak egy szervezetet 2010-ben, amely „Fearless Photographers” („Vakmerő fotóművészek”) néven működik, és összefogja azon fotográfusok munkáját, akiknek művei messze túlszárnyalják a klasszikus esküvői fotózás kereteit. Szerte a világon léteznek olyan fotósok, ....
SZUPERINFO.HU