Nekünk szépségkirálynő lett a debreceni lány, Panni

Akt.:
Tóth Panni
Tóth Panni - © Fotó: Borzi Vivien / Facebook / Miss World Hungary
Debrecen – Egy hete már, hogy véget ért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2018 szépségversenye, ahol Tóth Panni a legjobb öt között végzett. Büszkék lehetünk rá, hiszen ez egy olyan dolog, amivel a várost is képviselte. A Napló arról is megkérdezte Pannit, hogy milyen volt átélnie ezt a versenyt, és persze azt is, hogy mi a terve.

– Maga a tábor nehéz volt szellemileg és fizikailag is, de megérte, mert rengeteg dolgot tanultam, és sokat fejlődtem. Az egész verseny és a döntő annyira különleges volt, hogy életem legnagyobb élménye lett. A verseny napján nem igazán tudtam arra koncentrálni, hányadik leszek, a legjobbat akartam magamból kihozni, ez volt az első számú gondolatom.

Mikor már a top 10-ben voltam, és a legjobb öt lányt kezdték el kiválasztani, akkor nagyon szerettem volna köztük lenni, és örömömre ez sikerült is.”

Panni elmesélte azt is, hogy egyelőre az a terve, hogy sikeresen, jó jegyekkel leérettségizzen. Utána meg majd kialakul, hogy mit is szeretne csinálni.

– A szépségipar és az ehhez kapcsolódó feladatok, reklámkampányok érdekelnének leginkább – tette hozzá Panni.

SZZS


Budapest, 2018. július 8. A későbbi győztes Szarvas Andrea a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án.
Budapest - Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdönt...

Tóth Panni
Debrecen - Megvan a 16 döntős lány, akik közül július 8-án este este a Duna Televízió élő műsorában választják ki azt, aki Magyarország színeiben vehet részt a Miss World világversenyen. A legfontosabb szempont az, hogy a győztes Magyarországot méltó módon tudja majd képviselni a világversenyen. A s....
SZUPERINFO.HU