Nem semmi: így dolgozta át Majkáék slágerét két adys diák

Nem semmi: így dolgozta át Majkáék slágerét két adys diák
© Forrás: YouTube / Káposztás Bálint
Debrecen – Káposztás Bálint és Tóth Erik duója alaposan kitágította a határokat: fogták a tavalyi év egyik legnépszerűbb dalát, és teljesen újraértelmezték azt.

Nem kis fába vágta fejszéjét az ukrajnai Tóth Erik és a hajdúszoboszlói Káposztás Bálint duója, a Be: a Debreceni Ady Endre Gimnáziumban tanuló diákok a Majka és Király Viktor jegyezte Füttyöst közelítették meg egy kicsit másképpen. Káposztás énekét Tóth egyetlen szál akusztikus gitárral kíséri, és bár szokni kell a cover alatt hallható viszonylag erős visszhangot, így is teljesen élvezhető és stílusos lett az egész.

Káposztás és Tóth elmondásuk szerint másfél éve zenélnek együtt. A fenti videót tavaly novemberben töltötték fel a legnépszerűbb videomegosztóra, és eddig közel 3500 megtekintést szedtek össze vele.

Forrás: YouTube | Káposztás Bálint


Majka
Budapest, Ózd - Tóth Gabival dolgozik együtt Budapest dalán az ózdi rapper. Ismét keresi Budapest dalát a Fővárosi Önkormányzat, az idei kiírás pedig szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy 2019-ben Budapest Európa sportfővárosa. „Idén arra vagyunk elsősorban kíváncsiak, milyen a városi sport zenéje”...

Miskolc, Ózd - Ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, elkezdtek szállingózni a különböző év végi listák; a legnagyobb videómegosztó, a YouTube is közzétette a legnézettebb tartalmakat. 2018 tíz legnézettebb magyar zenei videója közül Majka az ózdi rapper a Füttyös című számával végzett az első hely....
SZUPERINFO.HU