Német minőség magyar áron

Német minőség magyar áron
Egy éve: március 8-án, a Henelit International Kft. Keszthelyen, a volt Suzuki szalon helyén nyitott 250 négyzetméteres alapterületű márkaboltjában, a lakosság számára is hozzáférhetővé váltak a minőségi német festékipar Mipa márkatermékei.


A születésnap alkalmával Csomós Szabolcs, az üzlet vezetője elmondta, hogy az ár- és értékarány harmóniája által hamar, széles körben keresetté váltak a termékek. A német márka magyar áron való kínálatával elérték, hogy építőipari kivitelezők, szobafestő, asztalos, lakatos, autófényező mesterek és magánszemélyek is immár törzsvásárlóik lettek. A házilag is könnyen és sokoldalúan alkalmazható Mipa festékekkel gyorsan le lehetett küzdeni azt a hátrányt, amit kezdetben a termékcsoport ismeretlensége jelentett. Igény szerinti színkeveréssel kül- és beltéri falfestékek, színvakolatok, festékek fémre-fára, továbbá favédő lazúrok, dekorációs anyagok, tűzgátló fémfestékek, ragasztók, glettek széles választékát kínálják. Olyan különlegesség is megtalálható, ami csak a Mipa családban létezik: ilyen például a fémre, fára, horganyra, műanyagra egyaránt felhordható univerzális, vízbázisú festék ( House-Paint ). Ki tudják szolgálni az ipari korrózióvédelemmel foglalkozó lakatos műhelyeket is, helyi színkeveréssel.
Egy év alatt a kereskedelmükben húzóágazat lett a Mipa color autófényezési rendszer, amihez a színkeverés mellett a technológiában használatos minden kiegészítő anyaggal együtt el tudják látni a vevőiket. Csomós Szabolcs kiemelte: jellemzően magas szintű kiszolgálással, és folyamatos akciókkal várják a vásárlóikat.
INFOBOX
Keszthely Tapolcai u. 42.
Tel: 83/510-044
Nyitva: H-P 7-17, Szo 7-12 óra
www.henelit.hu.
SZUPERINFO.HU