Nostradamus szerint borzalmas dolog vár Magyarországra 2019-ben

Akt.:
Nostradamus szerint borzalmas dolog vár Magyarországra 2019-ben
© Illusztráció: borsonline.hu
A jóslatairól híres csillagász-asztrológus, misztikus jós szerint 2019-ben igen nagy horderejű események fognak bekövetkezni: ráadásul Magyarországot is megemlítette a jóslataiban.


Nostradamus szerint több európai országban rendkívül nagy árvizek fognak pusztítani, a legnagyobb kárt pedig hazánkban, Magyarországon okozzák, de Olaszország, Csehország és Nagy-Britannia is szenvedni fog a katasztrófától.

Amerika sem marad ki a bajokból: a jós szerint földrengések és hurrikánok pusztítanak majd, és eljön a „Nagy földrengés”, ami több mint 500 mérföld (805 km) hosszúságú területet érint majd.

2019 a felfedezések éve is lesz a jós szerint: azt jósolta például, hogy az emberek képesek lesznek majd beszélni az állatokkal. Ez persze elég abszurdul hangzik, ám a szakértők szerint a technológia teszi ezt majd lehetővé a számunkra. Emellett a misztikus jós szerint az egészségügyben lesznek még nagy áttörések: méghozzá olyan felfedezés, ami lehetővé teszi, hogy az emberek akár 200 évig is élhetnek majd.

Nostradamus szerint egy stratégiai lépés révén Kína lesz az új világvezető, valamint jóslatai szerint a migráció is folytatódik a Közel-Keleten tomboló háborúk miatt.

Forrás: borsonline.hu


Meteor, válság, merénylet - még Putyin és Trump számára is igen sötét jövőt ígért Baba Vanga, a vak jósnő, aki bár 2 évtizede halott, a jóslatai mégis fennmaradtak, sőt, igaznak is bizonyultak eddig: hisz többek között előre megjósolta azt is, hogy megtámadják majd a World Trade Center ikertornyait,...

Nyíregyháza - Készüljön fel mindenki, most jön a hideg, de hogy utána milyen idő vár ránk? A nyíregyházi vízépítő mérnök, Dávid Mihály elárulta! A 2018-as Dávid-naptár szinte pontról pontra megvalósult: ahogy jósolta, valóban február elején volt a leghidegebb, valamint július közepén és augusztus....
SZUPERINFO.HU