Nyíregyházáról tartva hazafelé szenvedtek balesetet – Ittas vezetésért indult eljárás Curtis kedvese ellen

Akt.:
Nyíregyházi koncertjéről indult haza párjával a rapper. Mivel fáradt volt, átengedte a volánt
Nyíregyházi koncertjéről indult haza párjával a rapper. Mivel fáradt volt, átengedte a volánt - © Fotó: Végh István
Budapest, Nyíregyháza – Mint arról korábban már beszámoltunk, komoly balesetet szenvedett Curtis, amikor Nyíregyházáról tartott hazafelé a barátnőjével. A luxus BMW-t Curtis menyasszonya, Kriszti vezette, és az új­pesti ke­resz­te­ző­désnél történt a baleset.

Curtis a balesetről ennyit írt a Facebook oldalára: „Sajnos a stoptábla nem mindenkinek szól… Szétfejeltem a szélvédőt”.

Ám a rendőrség azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy Curtis kedvese ellen indult büntetőeljárás:

A BRFK sajtóosztálya ezt nyilatkozta a Ripostnak:

„A balesettel összefüggésben a Budapesti Rendőrfőkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az autót vezető nővel szemben intézkedett a mintavételre, azonban a szakértői vizsgálat válaszadásunkkor folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor.”

Forrás: ripost.hu


Nyíregyháza - Komoly balesetet szenvedett az autópályán Curtis: szombat éjszaka Nyíregyházáról tartott hazafelé a barátnőjével, ám az éjjeli hidegben és fagyban rendkívül rosszak voltak a látási viszonyok. A Bors információi szerint a sofőr Curtis kedvese, Kriszti volt. – Annyit tudunk, hogy éjje....
SZUPERINFO.HU