Nyitott kapukkal az autósok felé

Nyitott kapukkal az autósok felé
Miért vinnénk máshova? A Somló Volán 2006 Kft. szinte minden, gépjárművünkkel kapcsolatos karbantartást, javítást elvégez, de ez még korántsem minden. És ha csak egy utánfutóra lenne szükségünk? Természetesen megoldható, még este nyolc után is.


Három telephelyen (Tapolca, Sümeg, Ajka) 350-370 milliós forgalmat bonyolít le évről-évre a Somló Volán Zrt. közlekedési vállalathoz szorosan kötődő Somló Volán 2006 Kft.
A cég különös hangsúlyt fektetett az utóbbi években arra, hogy megnyissa szolgáltatásait a lakosság számára , így ma már forgalmának közel negyede származik ebből a szegmensből. A széles szolgáltatási spektrum, a gyorsabb ügyintézés és az ügyfélközpontú hozzáállás eredményei ma már érzékelhetőek.
– Az elmúlt években sokat tettünk azért, hogy rugalmas ügyintézéssel és a lehető legnagyobb szolgáltatási körrel elnyerhessük a hozzánk fordulók bizalmát. Ma már nehéz lenne felsorolni olyan részét a járműjavítási területnek, amiben ne mozognánk otthonosan – árulta el lapunknak Sötét Béla, a cég ügyvezetője. – Klasszikus, amivel szinte mindenki találkozhatott, az a műszaki vizsgáztatás, de a gumiszereléstől a karosszériajavításig, a gépjármű klímatöltésen, javításon, hibakód olvasáson, vagy az autómosáson keresztül a futómű beállításig szinte minden elérhető telephelyeinken, a haszongépjárművek, és személygépkocsik számára is – hangsúlyozta az ügyvezető. A céget tradíciói a teherautókhoz, buszokhoz kötik, ezeknél alig van ismeretlen fogalom, megoldhatatlan feladat számukra. A Somló Volán 2006 Kft. jellegzetes, önálló arculattal bír, amely leginkább telephelyeinek egyediségén nyugszik. Tágas parkoló várja az ügyfeleket és a nyitvatartási idő sem szokványos. – Munkaszervezésünknek és félszáz főből álló munkatársi gárdánknak köszönhetően hétfőtől péntekig, reggel hat órától egészen este tízig tudjuk fogadni ügyfeleinket, akik minden esetben számlát kapnak az elvégzett munkáról, szolgáltatásról. Ez többek között azért is fontos, hogy a hat hónapos garancia által nyújtott biztonság kézzelfogható legyen mindenki számára. És mindezt úgy, hogy még a ceruza sem fog igazán vastagon – mondta el lapunknak a cégvezető.  T.L..
SZUPERINFO.HU