Osztályt váltott az Arany Bikák Dara Darts

A csapat és a vezetők
A csapat és a vezetők - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Jól sikerült idény végére tették fel a koronát a debreceniek.

December 8-án rendezték meg a Steel Nemzeti Csapatbajnokság döntőjét. Régiónkból az Arany Bikák Dara Darts Team harcolta ki a szereplést a harmadosztályú megmérettetésen.

A debreceniek csoportjukból két győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként jutottak tovább az egyeneságra, ahol az Eger várt rájuk.

Az összecsapás hihetetlenül izgalmas lett, 8–8-as állásnál a Bikák részéről Papp István Zsolt, míg az egri Sárkányok közül Bajzát György állt a dobóléc mögé, hogy kettejük párharca döntse el a továbbjutás sorsát. Papp „Zsivány” Zsolt pedig minden rutinját kihasználva sima győzelmet aratott, így a Bikák már az elődöntőben találták magukat, ahol a Sport Dc csapata megállította a hajdúsági csapatot.

Feljutottak

A bronzmeccsen a Bikák minden maradék energiájukat felhasználva felülmúlták a budapesti Prince of Darts együttesét ezzel kiharcolva a bronzérmet, valamint első debreceni csapatként feljutottak a másodosztályba.

Az együttest Papp István Zsolt, Goron Gergő, Bartalos Barna, Szilágyi Ádám, Horváth Bence Adrián, Csécs Bálint, Szilágyi Martin, Szilágyi Attila és Gál Bence alkotta.

HBN.
SZUPERINFO.HU