Ötezren koriztak négy hét alatt a műjégpályán

Akt.:
Ötezren koriztak négy hét alatt a műjégpályán
Sikeres a Bem tábornok utcában működő műjégpálya: a december 17-i nyitás és január 10-e – a sajtótájékoztató időpontja – között ötezren váltottak jegyet a létesítménybe – jelentette be csütörtökön a helyszínen tartott sajtóeseményen Molnár László, a pályát üzemeltető Egri Közszolgáltatások Városi Intézményének igazgatója.

Az elmúlt három és fél hét alatt mindez átlagban napi 200 látogatót jelent. Kiemelte, hogy a 10 év alattiak számára gyermekjegyet vezetnek be, így ők nem csak a délelőtti – óvodáknak és iskoláknak nyújtott – csoportos kedvezménnyel élhetnek, hanem egész nap, egyénileg is 500 Ft-os áron korcsolyázhatnak. Az egyszer megváltott tikett napijegyként használható, azaz délelőtt és délután is, korlátlan ideig lehet csúszni a belépőjegy áráért, s ez természetesen igaz a hétközi 800, és a hétvégi 1000 Ft-os jegyre is.

Rázsi Botond alpolgármester az eseményen kiemelte, hogy sok iskolai csoport látogatja a létesítményt, s a lehetőség továbbra is adott, és az Egri Vitézek jégkorongosaival együttműködve ingyenes korcsolyaoktatást is biztosítanak a diákoknak. Somogyi Zoltán a klub elnökhelyettese utalt arra, hogy a Vitézek kis csapata és a nagyobbak is itt tartják immár az edzéseiket, és nagy szerepet vállalnak abban, hogy minél többen élvezhessék a pályát, hiszen igény szerint ingyenes korcsolyaoktatást biztosítanak! Kiemelte: februárban mini hokitornát hoznak az egri műjégpályára.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a műjégpálya nyitva tartását az igényekhez igazították, így már nem 12.00 és 13.00 óra között, hanem egy órával később, délután egy és két óra között tart zárva a pálya jégfelújítás miatt. Este továbbra is 21.00 óráig lehet csúszni, valamint szombatonként zenés éjszakai korizásra várják a bulizni, játszani vágyókat, amely egészen éjfélig tart.

A pályán nem csak Jégbüfé, melegedő sátor és korcsolyaélezési lehetőség várja a téli sportot űzőket, hanem most már bárki jutányos áron meg is éleztetheti a lábbelijét..
SZUPERINFO.HU