Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a szolnoki csokoládéfesztiválra

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény a szolnoki csokoládéfesztiválra

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a IV. Szolnoki Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó rendezvényre utazóknak.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a szolnoki állomásra, kivéve a GYSEV járatait.

A kedvezményes árú menetjeggyel az odautazást legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, november 5-én 0 órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvény napját követő napon, november 9-én 24 óráig kell befejezni.

Az utazási kedvezmény kizárólag másodosztályra szól, elsőosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a vonat típusának (IC, gyors, sebes) megfelelő felárat is felszámítja a vasúttársaság.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvény helyszínén lebélyegzik. A bélyegzés helye: MÁV-START stand, a bélyegzés ideje: november 6-án 12-18 óra között, november 7-én és 8-án 10-18 óra között.

A szervezők célja a minőségi csokoládégyártás és fogyasztás magyarországi népszerűsítése. A kézműves csokoládémanufaktúrák és édességkészítő mesterek bemutatkozása mellett nemzetközi csokoládétalálkozó, képzőművészeti kiállítás, filmbemutatók, improvizációs színházi produkciók, koncertek és „csokigyár” is várja a látogatókat. További részletek a fesztivál weboldalán olvashatók: http://ankk.hu/foldal/csokoladefesztival.

(Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.).
SZUPERINFO.HU