Ezúttal „háztól jöttek” a nyereményekért Miskolcon

Akt.:
Átadták a nyereményeket
Átadták a nyereményeket - © Fotó: Ádám János
Miskolc, Kazincbarcika, Ózd – Nyeremények átadásával folytatódott Miskolcon az országos vagyonvédelmi kampány.

Az ORFK által indított megelőző-vagyonvédelmi kezdeményezés, a „Házhoz megyünk” program célja az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét negatívan befolyásoló lakásbetörések, gépjárműfeltörések, trükkös lopások megelőzésére hívatott vagyonvédelmi eszközök és módszerek minél szélesebb körben történő ismertetése.

Információs pontok

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három helyszínen, Kazincbarcikán, Miskolcon és Ózdon állították fel a program információs pontjait. A kampány jelentősége volt, hogy a lakosság szakemberektől kaphat bűnmegelőzési tanácsokat és közvetlen ajánlásokat.

A kampánysorozat megvalósításában a rendőrség mellett részt vesznek az önkormányzatok, a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet tagjai, az Ae­gon Magyarország Általános Biztosító Zrt., valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői is.

Ajtóék és időzítő

A program részeként Miskolcon felállított információs pontot számos érdeklődő kereste fel. A regisztrált látogatók sorsoláson vettek részt, a szerencsés nyertesek közül hárman – Várszeginé Kiss Katalin, Rékó Ferenc és Gálfi Levente Szilárd – ajándékaikat a Miskolc Plazában vehették át tegnap. Az ajándékok között volt fényszóró, ajtóék és időzítőkapcsoló.

– ÉM-SZB –Ózd.
SZUPERINFO.HU