Pannon Fesztiválra készül a Jóindulat

Pannon Fesztiválra készül a Jóindulat
Újabb jelentős megmérettetési lehetőség elé kerül a várvölgyi Jóindulat rock együttes. Internetes közönségszavazatoknak köszönhetően ott lehetnek a szántódpusztai Pannon Fesztiválon.


Az együtt 8 esztendei működése során tett szer arra rajongói körre, mely révén most a vezető hazai és meghívott külföldi zenekarok mellé soroltak közé juthattak. A „PaFe” a Sziget Fesztivál után a második leglátogatottabb rendezvény, a jellemző százezer fős látogatottságával. Helyszínt tekintve is kiemelkedő a Balaton-parti település házigazda szerepével zajló fesztivál, a május 16-19. közti időponttal a nyári programok nyitányát jelenti.
A zenei műhelyt Udvari Dávid, Udvari Ádám, Karácsonyi Balázs és Cserép Dániel alkotja. Pályája szépen ível: fellépéseik immár rendszeresek fesztiválokon, klubokban, szerepelnek neves együttesek előzenekaraként. A múlt nyáron jelent meg a második CD-jük, „Műszakcsere” címmel.
Udvari Dávid, elmondta: máris elkezdték a felkészülést az újabb nagy lehetőséget jentő szereplésre. Teljes erővel próbálnak, jó teljesítménnyel szeretnék meghálálni szavazóiknak a bizalma. Egy órás műsort terveznek, gazdag repertoárjukból igényes válogatással összeállítva, amivel jó keresztmetszetet tudnak adni az általuk képviselt művészetből. Törekvésük, hogy mind többen megismerjék és megkedveljék őket. Közönségüknek a rangos helyhez méltóan kívánják bizonyítani, hogy minőségi zenét képviselnek..
SZUPERINFO.HU