Paradise Ranch – ezúttal akusztikus koncertet adtak

Paradise Ranch – ezúttal akusztikus koncertet adtak
A rockzenét szeretők nagy örömére majdnem minden hétvégén akad egy rock buli a tamási Korona Cafféban, ahol a környékbeli – és időnként híresebb, ismertebb – zenekarokkal találkozhatnak az érdeklődők. 2013. január 19-én, szombaton a tamási Paradise Ranch és a Forrás zenekar léptek fel.

– Akusztikus koncerttel vártuk a zenekedvelőket – mondta Csibi János, a Paradise Ranch énekese. Az akusztikus hangszerelés annak is köszönhető, hogy a zenekar alapító tagja és dobosa nemrég távozott az együttesből, az új dobossal, Sebestyén Zolival pedig még csak egy próbánk volt a fellépés előtt. Ez kevés egy egész koncertműsor összerakásához, ezért döntöttünk az akusztikus verzió mellett. Olyan számokat választottunk, amelyek ezzel a hangszereléssel is jól szólnak: Deák Bill Gyula, Hobo Blues Band és Tankcsapda nóták szerepeltek legfőképp a repertoárban. Annak ellenére, hogy nem volt tömeg, nagyon jól sikerült a buli! A műsor befejeztével még vissza is tapsoltak minket, ami nekem személy szerint nagyon jól esett. Jó érzés volt tudni, hogy az akusztikus rögtönzött műsorral is örömöt tudtunk okozni a közönségnek.

A zenekar márciusig nem játszik, a dobos csere miatt újra betanulják a koncertműsort. Legközelebb márciusban a Rózsaszín Pitbull zenekar előtt találkozhatnak velük, szintén a Korona Cafféban!.
SZUPERINFO.HU