Pótszilvesztereztek a szuperinfósok

Akt.:
Pótszilvesztereztek a szuperinfósok

Több éves hagyomány már, hogy az Orosházi, Dél-Békési Szuperinfó munkatársai pótszilveszteri mulatságban ünneplik meg az előző év zárását, az új év kezdetét

Így volt ez idén is. Február 2-án, szombaton a már törzshelyüknek számító Makk 7-es Sörözőben, Tótkomlóson vígadt a csapat. Mivel évek óta visszatérő vendégei az ottani pótszilveszteri bálnak, ráadásul Tótkomlóson is van egy irodájuk, sok ismerőssel töltik el az estét ilyenkor.

Igazi fergeteges mulatságban volt részük most is. Táncra perdült itt öreg és fiatal, a tinilány felkérte az apját, az unoka táncba vitte a nagypapát is, aki pedig éppen elfáradt, az az asztalnál ülve énekelt. Ez nagyrészt a zenésznek, Lopusni Róbertnek (akit mindenki csak „Lapos” néven ismer) volt köszönhető, aki minden korosztály kedvenc dalát, nótáját felvonultatta repertoárjában, igazi mulatós hangulatot teremtve. És akkor még nem is beszéltünk a tótkomlósiak híres-neves szlovák táncáról, a marsról, amit ott minden helybéli ismer, még az idősebbek is délcegen járják, a nem odavalósiak (például az orosházi szuperinfósok) pedig csak csodálják, de megtanulni kisebb-nagyobb botladozásaikat leszámítva nem tudják. A hajnalig tartó vígasság különlegessége, hogy bár étel-ital bőven fogyott, mégsem csapott át az este „ereszd el a hajamat”-féle  mulatozásba, nem a lerészegedés, hanem a jó hangulat jellemezte az összejövetelt egészen hajnalig..
SZUPERINFO.HU