Frissítve:

Programajánló Május 24 – Június 3.

Május 24. Kiállítás 18 órakor a siófoki Kálmán Imre Emlékházban Alkotások a Démuth Galériából – a siófoki X Galéria kiállításának megnyitójára várnak minden érdeklődőt sok szeretettel.   Május 24.

hiba beküldése

Százszorszép mese- és kézműves foglalkozások

A siófoki BRTK Könyvtár gyermekrészlegének májusi foglalkozásai: 24-én 15 órától Virágos könyvjelző készítése kollázs technikával, 31-én 15 órától Üvegmatrica festés.

 

Május 24-26.

Spirituális tábor

A siófoki Harmónia Udvarház májusban Spirituális táborral vár minden érdeklődőt.

 

Május 21.

Véradás

A Magyar Vöröskereszt május hónapban a következő helyszíneken szervez véradást: 25-én 9 órától Siófokon, a Sió Pláza földszintjén, 28-án 15 órától Balatonszárszón, a Művelődési Házban.

 

Május 25.

Bálványosi Falunap

9 órától Bálványoson, a Sportpályán falunapot tartanak. Vetélkedők, főzőverseny és különböző műsorok várnak mindenkit.

 

Május 25.

Szántódi Gyermeknap

Szántódon, a Pálóczi Horváth Ádám Közösségi Házban délelőtt 9:30-tól gyerekelőadásra, bohócműsorra és kézműves foglalkozásra várnak minden gyereket.

 

Május 26.

Siófoki Gyermeknap

A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ egész napos programsorozattal készül gyereknap alkalmából a város főterén. Délelőtt 9:20-tól különböző programok: bábszínház, koncertek, akadálypálya, kézműves foglalkozás és sok egyéb játék várja a gyerekeket.

 

Május 26.

Lellei Gyermeknap

A lellei Rendezvényparkban és Móló sétányon gyermekprogramok és színpadi műsorok várják a gyerekeket a városi gyereknapon.

 

Május 26.

Fonyódi Gyermeknap

14 órától a fonyódi Vígadó téren gyerekjátékok, kézműves foglalkozás, 17 órától a Kiskalász Zenekar zenés gyerekműsora, 19 órától tinidiszkó vár mindenkit a gyermeknapon.

 

Május 30.

Történelmi előadás

18 órakor kezdődik a fonyódi Mátyás Király Gimnázium klubtermében Kozsdi Tamás előadása, melynek címe: A Kárpát-medence politika története 0-1241-ig.

 

Június 1.

Dallamok találkozása

16 órától a siófoki KIKK színháztermében a Siófoki Bányász Női Kar meghívására fellép a Baden bei Wienből érkező E-Chor Baden énekegyüttese, a Frau Mag. A közösség Ausztriában igen népszerű, és sok külföldi fellépés színesíti múltjukat.

 

Június 1.

Balatonszemes Szezonnyitó

„Emberek aranyban –Fejedelmi sírok leletei a sztyeppe piramisaiból” című kiállítás érkezik Szemesre, melynek helyszíne az Uradalmi Magtár. A kiállítás megnyitása után fellép a Magyar Állami Népi Együttes. Az Onogur Hagyományőrző Egyesület egész napos programja táborépítéssel kezdődik reggel 8 órától, a magtár mögötti téren.

 

Június 2.

(F)utó gyermeknap

A Rádpusztai Csárda és Szabadidő Központban futóversennyel, légvárral és gyermekprogramokkal várnak minden gyereket a (F)utó gyermeknapra.

 

Június 3.

Testvérvárosi rendezvények

Oulu, Siófok finn-testvérvárosának 13 polgára érkezik Siófokra. Június 9-ig maradnak a városban, ahol kiállításon mutatják be saját városuk életét, s énekkaruk is fellép a Művelődési Házban. .
SZUPERINFO.HU
Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása