Programajánló Május 3-13.

Programajánló Május 3-13.
Május 3. Őszi Napfény 19 órától Nagyberényben, az Ifjúsági házban az Őszi Napfény nyugdíjas klub műsora lesz látható.   Május 3-5.

Balaton Boat Show

Balatonlellén a vitorlás kikötőben Balaton Boat Show 2013 címmel Nemzetközi Hajókiállítást és Szakmai Vásárt tartanak.

 

Május 6.

Versszínház

18 órakor a siófoki BRTK Könyvtárban Turek Miklós színművész: Pokolbéli világnéző Faludy Györggyel című versszínházi előadására várnak szeretettel minden érdeklődőt.

 

Május 9.

Hullámverés

17 órakor a balatonlellei könyvtárban Hullámverés – „avagy Weöres Sándor és a Nyugat” címmel Siposhegyi Zoltán előadóművész irodalmi estje látható.

 

Május 10.

Sebestyén Márta

20 órakor a balatonszemesi római katolikus templomban Sebestyén Márta világhírű énekművész és Andrejszki Judit barokk szoprán csembalóművész közös koncertjére várnak szeretettel minden érdeklődőt.

 

Május 11.

10. Siófok Wink Maraton

11 órakor indul a siófoki Víztoronytól a 10. Siófok Wink Maraton. A versenyen különböző távokra lehet nevezni, melyek közt a futás mellett maratoni görkori is szerepel. 10-18 óráig a Fő téren sportbemutatók, koncertek, gyermekprogramok kísérik a futóversenyt.

 

Május 11.

Néptáncverseny

11 órakor a siófoki KIKK színháztermében néptáncverseny kezdődik. A gyermek és ifjúsági néptáncbemutatón a csoportok által előadott koreográfiákat szakmai zsűri értékeli.

 

Május 11.

Nyílt nap

10 órától a balatonföldvári Keleti Strandon a Viharsarok Vitorlás Központban nyílt napot tartanak. A jelentkezőket ingyenes bemutató szörfoktatással és katamaránozással várják. Az oktatáson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Esőnap: máj. 27..
SZUPERINFO.HU